Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Corector de ton

slkslkslk

Postări Recomandate

Imi cer scuze daca titlul nu este bun, as dori si eu o schema+ pcb pentru un corector de ton bas inalte volum si balans cat mai simpla posibil daca se poate, ar fi minunat daca ar avea si optiunea de loudnes, daca este dispus cineva sa ma ajute... va rog frumos, si cum as putea sa il alimentez in jur de 30-35v ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slkslkslk

4

• almarghi

1

• Mircea

1

Top autori în acest subiect

am cumparat unul deja facut cu asa ceva si intrarile audio erau stereo, la iesire chipurile dadea si el stereo dar defapt era mono, daca lasam canalul stanga mai incet din pc se auzeau ambele canale din acest corector dar putin mai incet, efectiv era ca si cum am luat eu firele care ies din pc si leg + si minus intre ele si apoi la un difuzor mic ...

Link spre comentariu

Multumesc frumos, am reusit cu corectorul numai ca trebuie sa vad cum il alimentez la transformator pentru ca dupa redresare si dupa filtrare am 39v iar ca sa mai pun un mic traf nu am loc .. e plina cutia, dupa ce rezolv cu tot voi posta si o poza cu ceea ce am facut

Link spre comentariu

Posted Image

Posted Image

Cam asta am reusit, 1 transformator 2x22v 2 condensatoare de filtraj 40v 10000uf 1 transformator 1x12v pentru corectorul de ton, 2 kituri tda 7294, Va multumesc pentru sfaturi si ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări