Vizitator danielsan24 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 ma poate ajuta si pe mine cineva???? Vreau sa imi cumpar un aparat foto la mana a doua doar ca are un defect face pozele in dungi dar filmeaza foarte bn si foarte clar....se poate repara, si cam cat ar costa reparatia??? Stima Link spre comentariu
validae Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 pune o poza cu afisajul aparatului,sau niste poze facute cu el, sa vedem despre ce e vorba. Link spre comentariu
Vizitator danielsan24 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 ok.....aparatul inca nu l-am cumparat vreau sa il cumpar dar nu stiu ce sa fac cu dungile alea si daca se poate repara Link spre comentariu
bluey Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Daca il iei pentru filmat , ia-l.Pozele in dungi le face din cauza shutterului blocat pe deschis.Conector flexibil defect, shutter blocat mecanic sau chiar solenoidul de actionare a shutterului defect.Toate sunt in interiorul obiectivului deci nu scapi ieftin cu reparatia din nici o pozitie.Iti recomand service-ul canon pentru asta pentru ca nu gasesti piese de blocuri optice de canon la orice colt de strada.Ca sa nu mai zic de un meserias care sa se aventureze la demontat-montat un obiectiv. Link spre comentariu
validae Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Nu m-as arunca sa cumpar un aparat foto digital defect nici cu 50 Lei.Sansele de reparatie sunt foarte mici si subansablele sunt costisitoare, se aduc doar din Japonia, China cu problemele de rigoare.Reparatia costa de obicei cam jumatate din pretul aparatului nou Link spre comentariu
Vizitator danielsan24 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Daca il iei pentru filmat , ia-l.Pozele in dungi le face din cauza shutterului blocat pe deschis.Conector flexibil defect, shutter blocat mecanic sau chiar solenoidul de actionare a shutterului defect.Toate sunt in interiorul obiectivului deci nu scapi ieftin cu reparatia din nici o pozitie.Iti recomand service-ul canon pentru asta pentru ca nu gasesti piese de blocuri optice de canon la orice colt de strada.Ca sa nu mai zic de un meserias care sa se aventureze la demontat-montat un obiectiv.eu il vroiam pt poze....dar aveti idee ma costa mult reparatia sau sa imi cumpar unul nou....... Link spre comentariu
validae Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Am zis deja ca te costa mult.Unui prieten i-au luat 100 de lei sa-i schimbe o banda flex la un display de camera video de tot rasul. Dupa ceva timp i-am schimbat-o eu iar pe o bere Dar poti sa intrebi la service Canon, sa vezi ce preturi au Link spre comentariu
bluey Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Poate fi blocat mecanic si scapi cu 100-150 lei, sau poate necesita inlocuirea blocului optic integral in cazul in care nu se pot comanda subansamble ale acestuia, caz in care poate costa mult peste pretul de achizitie al aparatului nou.Nu a fost chiar un aparat ieftin asa ca s-ar putea sa merite reparatia in cazul in care nu platiti mult pe el.Oricum la preturi mici in ziua de azi chiar si cele de firma sunt panarame. Link spre comentariu
worker Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 unul functional second este aprox 100eurogasesti si mai ieftin pe ok azii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum