florin01 Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 Salutare, mi-am facut un amplif cu TDA 8563Q si cu toate ca am vazut pe forum zicanduse ca nu are bass (este slabut) am crezut ca este destul si am ajuns si io la aceiasi concluzie: NU are bass suficient :smt021 si vreau sa fac ceva amplif pentru subvofer cu TDA 1562. Aici intervine dilema: nu stiu de unde sa iau semnal pentru intrarea in amplif (pt ca am semnal stereo) si nu vreau sa pun numa o "ramura" si a doua problema este ca alimentez amplifu de la susa de pc :toimonster: (U max de alimentare=12V) Multumesc anticipat, si daca aveti propuneri sau sugestii va rog sa imi trimiteti ideile voastre... :prayer: Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 vezi http://www.niqro.as.ro/boxe_active.htm Link spre comentariu
florin01 Postat Iulie 17, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2006 Merci de link ma ajutat foarte mult, dar mai am ceva neclar: credeti ca tda 1562 este potrivit pentru bass? sau are destula putere? sau ar trebui sa folosesc alt integrat? (luand in calcul si tensiunea de alimentare de 12V) si la cat volti sunt condensatorii aia de 4700 microFarazi solositi de sursa interna a integratului? :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum