Vizitator beliarakillers Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Buna ziiua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o problema privind bateriile. momentan folosesc un nokia n95 cu o baterie bl-5f de 3.7v si 950mAh cu un incarcator AC-3E cu: input AC 100-24 ov 50-60 hz / 100mA output DC 5.0v, 350mA si beleaua cea mare este ca am vazut o baterie de acelasi tip bl-5f de 3.7v si 2100mAh care zice ca are CHARGE LIMIT 4.2v (http://www.aliexpress.com/item/2100mah- ... 90393.html) tot cea ce vreau sa stiu este daca pot incarca aceasta baterie cu incarcatorul pe care il am (adica sa nu fiu nevoit sa caut alt incarcator) MULTUMESC anticipat Link spre comentariu
idm_luci Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Telefonul il poti pune la incarcat la orice sursa de tensiune de 5V stabilizata si minim 350mA , gestionarul incarcarii acumulatorului se afla in interiorul telefonului(daca nu chiar in electronica acumulatorului) n-are treaba de la ce sursa de 5V alimentezi tu telefonul. Singura diferenta va fi ca acumulatorul nou se va incarca in mai mult timp. Link spre comentariu
Ticu Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Toate bateriile cu litiu care au tensiune nominala 3,6-3,7 V se incarca pana la 4,2V. Pe bateria ta asta este o precizare suplimentara, probabil ca sa nu aiba reclamatii. Sper ca valoarea 2100mAh sa fie adevarata. Am vazut si anunturi exagerate ale capacitatii, ca sa faca vanzare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum