radu8982 Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Cu putin noroc am reusit sa alimentez schema corespunzator,mam uitat si la graficul de functionare al lampilor si dupa mine a iesit ceva chiar bun schema este mai jos.Am modificat modelul spice cu cel din arhiva de mai sus si merge bine. Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Au sosit lampile mai trebuie sa vina celelate piese pana atunci fac un preu simplu ca nu ma pot abtine icon_jook . Link spre comentariu
Kosmin Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Pai eu as zice sa pui si niste rezultate ale simularilor aferente schemei respective, forme de unda, cifre etc. Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Am mai umlat la schema putin,asa rezultatele mai jos.Am dat semanla cu potentiometrle R2 R9 la jumate. Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Asta e schema curenta. Link spre comentariu
Den Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Ca sa nu iti mai dea eroare in simulator la analizatorul de distorsiuni, ii modifici frecventa fundamentala sa fie identica cu intrarea.Adica daca ai 25khz in fata ii pui si lui 25khz.Succes. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 De ce vrei sa faci preul cu iesire pe traf?traful acela de alimentare "nu e ce trebuie”un traf de semnal e destul de greu de realizat,dl zbodeoc a spus ceva....despre acel trafMai bine incerci o alta topologie ,un SRPP amplificator +un repetor catodic pentru impedanta mica de iesire,eventual cuplat galvanic cu acel SRPP,parerea mea este ca obtii rezultate mai bune asa,montajul o sa fie mai mic,ca dimensiuni,pina la urma tu hotaresti .Succes Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Se pare ca baietii din alexandria nu miau trimis ce trebuie lam dat un mail defapt sa modific comanda bravo lor nu vor sami ia banii .Acum trebui sa fac alta comanda cred ca ma duc peste ei . Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Ma gandesc sa alimentez schema la tensiune mai mica mie mila de lampi 300v e cam mult,amperajul care trece prin lampi e cam maricel or sa aibe viata scurta. Link spre comentariu
Kosmin Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Vezi ca nu are rost sa masori thd pe un semnal dreptunghiular. In bucla deschisa 0.6% pt sin pare ok, acum ramane de vazut cat vei nimeri tu acel transformator de alimentare sa bata macar cu simularea, nu zic sa fie mai bun. Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Trafu o sa fie problematic nam idee cum o sa mearga chestia e ca nam primit ce am vrut leam trimis un mail ca sa modific comanda si nu sau uitat la el inlocuisem trafurile initiale de 100mA la 2x12v cu unele de 400mA 2x12 am facut asta ca sa coboare mai bine.Miam facut un preu simplu cu o trioda pe canal deocamdata ascult la asta ,o sa fac schema cu ce am sa vad ce iese. Link spre comentariu
Kosmin Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Eu zic sa ii uiti pe cei din Alexandria, au scoruri mici ceea ce e foarte tentant dar nu intotdeauna sunt de calitate piesele lor si nici nu isi respecta clientii, s-au mai plans utilizatori elforum de atitudinea lor. Incearca sa gasesti o alternativa.Transformatorul ala "e cu cantec", trebuie sa aiba un miez foarte bun ca sa obtii un raspuns cat mai liniar in banda audio. Userul zbodeoc a mai detaliat intr-un topic despre transformatoarele interstage. Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Am vazut la un fost sponsor polonez al forumului niste trafuri bune indel arata ca si cum ar fi facute odinioara cum am am vazut prin electronicele mai vechi.De aici o sa cumpar, nu stiu de ce nam facut asta de la inceput,pentru ca am dat comanda si la alt site de conzi poturi care sunt identice cu se geaseste la polonezi . Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Trafurile de 100ma care leam primit sunt simapatice rau sunt mici sunt de 2x2 cm 1 cm latime le pun la preu de acum sa vad ce rezistenta au cred ca o sa mearag aceptabil. Link spre comentariu
Den Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Poate te induri si dai si codul la transformator,chiar daca e bun sau nu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum