Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina frigorifica AK386VD+ HELP !!!!!

Vizitator dennyel

Postări Recomandate

Vizitator dennyel

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ? Help !! :jytuiyu Am un combina frigorifica AK386VD+ cu display electronic si cu un singur motor, e al doilea in 6 ani de zile :sparge: cu aceeasi problema: teava sparta in interiorul frigiderului(nu congelatorului) si prezinta unflatura in partea din fata a dulapului de circa 2-3 cm(dupa 2 sapt a revenit la normal) , evident nu mai raceste deloc .INTREBAREA mea este daca se mai poate repara ? Am fost la un maistru si a zis k da se poate dar imi da 5 gauri si imi pune o alta placa (pe interior ) pe mn ma enerveaza la culme in plus k e inestetic :bataie , iar a doilea a zis k nu se merita si ca, costa peste 5 mil reparatia ! Acum va intreb pe voi cei care lucrati in domeniu si cei care va pricepeti : se poate repara , se merita reparatia ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ste7

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Sicu

Se merita reparatia dar 500 este aberant. Se gasesc placi care se monteaza in interior si care au aspect frumos dar depinde de mester cum lucreaza. De asemenea se poate monta dar cu efort mai mare si ascuns la fel cum era original.un vaporizator de 40pe40 costa de la 40lei pana pe la 80lei in functie de unde il cumpara mesterul iar toata lucrarea nu ar trebui sa coste mai mult de 250 lei

Link spre comentariu

Se merita reparatia dar 500 este aberant. Se gasesc placi care se monteaza in interior si care au aspect frumos dar depinde de mester cum lucreaza. De asemenea se poate monta dar cu efort mai mare si ascuns la fel cum era original.un vaporizator de 40pe40 costa de la 40lei pana pe la 80lei in functie de unde il cumpara mesterul iar toata lucrarea nu ar trebui sa coste mai mult de 250 lei

Toate materialele cca 3ml teava + 2ml capilar +vaporizator (depinde ce tip) +izolatie+filtru apoi freon manopera si manopera cu tot cu tva se ajunge in jur de 350 lei iar daca frigotehnistul merge la domiciliu se apropie de suma ceruta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări