nicul Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 au aparut si leduri care au rezistenta de limitare integrata.eu am doua leduri de 5 mm, care clipesc cand sunt alimentate in continuu pana la 24V. fara nici o rezistenta de limitare (vizibila). nu stiu de ce nu au integrat si o punte, ca sa mearga direct in alternativ.p.s. acum cativa ani au fost prin tehnium niste articole despre folosirea leduliui pe post de stabilizator de tensiune (ca un zenner, dar in polarizare directa). am incercat si merge brici. Link spre comentariu
tiristor Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Am inteles ca exista leduri pt iluminat la 220v comsum de 5w si iluminare la fel ca un bec de 40w.Stiti ceva mai detaileat de aceste leduri?Cost si unde se pot procura? :smt001 Link spre comentariu
cosmindaniel12 Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 Si eu vreau sa imi iluminez portul de reflex cu leduri, dar care sa clipeasca in ritmul bass-ului. Cum pot face asta? Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 Pui o rezistenta in serie cu ledul si ai scapat. Nu mai folosesti condensatori punte stab si alte chestii Link spre comentariu
cosmindaniel12 Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 si montajul (led-leduri + rezistenta) il leg la amplificator, nu? Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 Normal. In paralel cu dif-ul de bass Link spre comentariu
cosmindaniel12 Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Cred ca incep sa devin enervant, dar... cum pot calcula ce rezistenta imi trebuie (ma refer la cati ohmi sa aiba si de cati W)? Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 vezi http://www.tehnic.go.ro/LED.htm Link spre comentariu
cosmindaniel12 Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Merci mult. Mi-ati fost de un real ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum