Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinte inchise cu difuzoare noname de 6 toli

Jimmy

Postări Recomandate

cum zice si titlu m-am apucat sa construiesc 2 incinte care vor adaposti fiecare cate un dif de 6 toli noname, problema e, ca difurile fiind noname nu am parametrii lor, in afara de impedanta, pe care am masurato eu.problema este mai mult de proiectare a incintei, nu de executie.in privinta difurilor, m-am apucat deja sa studiez linkurile din postul lui snake de la teoria sunetului, si o sa-mi fac de lucru sa masori parametrii difurilor.inca nu sunt sigur ce volum ar fii indicat, eu m-am gandit undeva intre 25-35 de litri.sunt deschis la sugestii, si astept comentarii si sfaturi de voi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

2

• radue

1

• Bogdi16

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

difurile au si con de inalte (probabil sunt difuri auto) si mai folosesc si niste inalte tot noname, pe care le-am primit impreuna cu difurile de 6 tolisi difurile de 6 toli si inaltele sunt pe 4 ohmi, iar inaltele sunt cu con de plastico sa revin cu poze cand imi dau seama cum sa le uploadez

Link spre comentariu

Si eu sunt de parere ca 6" este prea mic, proferabil ar fi ceva de 8" sau 10"...Postul de la topicul cu teorie ti l-am sters deoarece era offtopic, dar multumesc :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări