Jimmy Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 cum zice si titlu m-am apucat sa construiesc 2 incinte care vor adaposti fiecare cate un dif de 6 toli noname, problema e, ca difurile fiind noname nu am parametrii lor, in afara de impedanta, pe care am masurato eu.problema este mai mult de proiectare a incintei, nu de executie.in privinta difurilor, m-am apucat deja sa studiez linkurile din postul lui snake de la teoria sunetului, si o sa-mi fac de lucru sa masori parametrii difurilor.inca nu sunt sigur ce volum ar fii indicat, eu m-am gandit undeva intre 25-35 de litri.sunt deschis la sugestii, si astept comentarii si sfaturi de voi Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 6" e foarte mic..Va rezulta niste sateliti care vor urla pe medii...25-30L..e prea mult....ce inalta folosesti? poze daca se poate? Link spre comentariu
Jimmy Postat Iulie 17, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2006 difurile au si con de inalte (probabil sunt difuri auto) si mai folosesc si niste inalte tot noname, pe care le-am primit impreuna cu difurile de 6 tolisi difurile de 6 toli si inaltele sunt pe 4 ohmi, iar inaltele sunt cu con de plastico sa revin cu poze cand imi dau seama cum sa le uploadez Link spre comentariu
radue Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 Si eu sunt de parere ca 6" este prea mic, proferabil ar fi ceva de 8" sau 10"...Postul de la topicul cu teorie ti l-am sters deoarece era offtopic, dar multumesc :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum