Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung

bubusmecherul

Postări Recomandate

am primit de la cineva un tel samsung model gt-3010,nu se aprinde,pur si simplu mort,am incercat cu o alta baterie buna si tot nu se aprinde,ce pot face,are cumva vreo siguranta pe langa acele 3 clame de pe placa de baza,sa fie ars ceva,un manual service are acest tel,cu schema alimentari placi de baza de la baterie daca as gasi,va rog mult daca detineti o schema cu placa de baza,puteti sami dati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

6

• validae

4

• leoncris

2

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu cred ca acel cineva a incercat o resoftare si nu a reusit si a rezultat un dead phone ,am si eu unul care nu i-am reusit resoftarea din prima si murise ,dar am mai incercat odata si sa aprins ..... !modelul meu gt-s3100

Link spre comentariu

pai si cum sa fac,daca el nu se aprinde deloc,nici nul arata in calculator,cablu de date am,Samsung New PC Studio am instalat in PC dar nul gaseste nici programul nici PC-UL,poate cred ca nu se alimenteaza de la baterie spre saiu[este cumva vreo rezistenta anume],o schema cu sasiul daca aveti sami trimiteti si mie sa vad.

Link spre comentariu

Pai vezi ca ti se ofera cateva variante Premium, cu bani sau Regular Download la care trebuie sa astepti de obicei cateva zeci de secunde.E optiunea postata de obicei mai in josul paginii.

M-am uitat acum pe site. Ai optiunea i want free download scrisa cu litere mai mici, astepti pana cand contorul din dreapta jos ajunge la zero si scrii in casuta de verificare literele respective.Vei fi redirectionat catre o pagina de reclame, iesi din ea, si apoi dai clic pe download. Am incercat toate astea si se descarca, e ceva patima dar merge.Fisierul are 19,3MO.

Link spre comentariu

am facut cum ati zis dar nu merge,ma arunca la o pagina unde trebuie sa scriu nr de telefon,am iesit din ia,mam dus inapoi la pagina principala si cand am dat iar sa deschis pagina aceea cu nr,nu merge nici deal dracu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări