seichter Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Doresc sa instalez un sistem de operare gen XP sau W7 pe un card de acest gen,el va fi conectat la un minipc(HS-7250).Insa nu stiu ce viteza ar trebui sa aiba cardul la scriere si citire ca sa functioneze optim SO.S-a mai jucat cineva cu "jucarii" de genul asta?il rog sa imi impartaseasca din experienta. Link spre comentariu
validae Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Nu cred ca ar avea mare viitor un card folosit astfel. Mai ales cu sistemele de operare amintite.Cred ca un Linux ar fi mai usor de suportat de card.Treaba e ca suntem prea dependenti de ferestre ca sa luam in considerare alt SO. Fara suparare, si eu am tot Windows pe PC-uri, dar nu le rulez de pe card. Link spre comentariu
seichter Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 Stiu un PC care ruleaza 24 din 24 de 2 ani de zile si e pe card,deci sa nu zica nimeni ca nu tine cardul ca crapa.Mie imi trebuie sa mearga doar 1 zi sa zicem,pt licenta....atit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum