ionut20 Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 Salutare, am facut rost de o camera de supraveghere de acest model http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... f4b2a7d911 Am conectat-o la televizor si functioneaza perfect. Ce vreau eu sa stiu e daca se poate folosi ca si web cam, in cazul in care fac rost de o placa de captura ? Ce ziceti? Merge? Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 18, 2006 Partajează Postat Iulie 18, 2006 Probabil e composite iesirea de la ea deci daca ai o placa de captura(tuner tv eventual) o sa o poti folosi si la calculator. Daca o sa ti-o vada ca webcam depinde de driverul de captura cum e vazut de softul folosit pt webcam. Am intalnit unele drivere care se "lipeau" de skype dar nu si de ym si invers. Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 18, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2006 da exact, are iesire A/V cu video composite, si urmeaza sa fac rost de o placa de captura, ca sa o pot conecta si la calculator. Eu asta ma intrebam, daca merge oare sa o vada ca si web cam skipu si mess-ul...Deci sa inteleg ca totul depinde de softul de la placa de captura.Ms de info :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum