Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema progam antivirus.

cristybadea

Postări Recomandate

In urma Restaurarii Windows-ului la o data anterioara(cateva ore) programul antivirus AvastFreeAntivirus care era activat pana in data de 25-12 2013 a luat-o rasna,nu mi-a mai afisat ca este activat,mi-a cerut sa-l actualizez,sa platesc o licenta etc.Cu mare chin l-an actualizat dar imi spune ca am 0(zero) zile de incercare.Am incercat sa-l dezinstalez dar imi da erori Ce pot face???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

3

• Dell vostro

2

• YO9IBC

1

• Matrixu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Exact cum a zis si @Dell Vostro. Descarci utilitarul de dezinstalare a avastului de pe pagina care ti-a dat-o in link, rulezi acel tool, dai un restart si apoi dai dinou instalare. La activare, mergi pehttps://my.avast.com/ si acolo i-ti creezi un cont. E normal sa nu se activeze cu aceeasi adresa de e-mail de 2 ori in mai putin de 1 an, decat daca i-ti faci un cont gratuit la ei pe siteul de mai sus. Apoi la reinstalare, introduci adresa de e-mail si i-ti va zice ca e folosita si sa introduci parola de la my.avast. Introduci parola si esti activat fara probleme. Altfel nu te lasa de 2 ori cu aceeasi adresa de mail.

Stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări