menthorul Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Logitech Z 506 ce sfat îmi daţi ca să schimb traful ca să se audă basul mai bine / mai profund ? am înţeles că dacă aş schimba un toroid ar fi sunetul mai bun... sfaturi ? http://www.logitech.com/assets/31227/su ... s-z506.png Mulţumesc ! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Cum spunea si colegul @tragaciu, performantele acelor difuzoare sunt limitate. Sigur ca pot fi mai multe cauze, inclusiv din partea de alimentare (incapacitatea sursei de a livra un anume curent) sau din amplificator (o curba de raspuns proasta a acestuia in domeniul frecventelor joase) ori din amandoua. Nu merita efortul de a modifica ori schimba sursa si/sau amplificatorul pentru acele difuzoare, parerea mea. Se poate face un test, atacand direct acele difuzoare cu ceva de calitate, dar nu cred ca se va simti o asemenea diferenta incat sa justifice efortul ... Link spre comentariu
Vizitator serious_mike Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Dar daca ar schimba difuzorul cu unul mai mare, de asemenea marita si camera de rezonanta in raport cu difuzorul, s-ar putea obtine un bass mai placut? ca sunt si eu interest de lucrul acesta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum