Extasy2525 Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 Vreau sa iau 2 dif de la Kon EW-08PRO si sa fac un subwoofer cu ele....vreau sa imi dati si mie niste sugesti la ce subwoofer ar trebui sa fac si ce dimensiuni trebuie sa aibe.....eu as prefera ceva de genul cum e in poza....bass reflex..... Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 hmmmmsi de ce 2 de 8" si nu unul de 12?uitate la ew-1203, e un pic mai scump, dar e de 12" si nu se compara, mai ales intr-un sub ;) sau macar un ew-12ep Link spre comentariu
radue Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 Nu stiu de ce dar am impresia ca acel dif nu este deloc pt subwoofer...ci pt satelit/minifullrange...deci parerea mea ar fi sa cauti altceva :yawinkle: Totusi pune si un link sa vad despre ce e vorba. Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iulie 17, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2006 ok,o sa mi-l iau pe ala EW-1203.........daca are cineva vreun proiect cu el.....eu ma gandeam sa fac un BP6.....sau un bass reflex....acum spuneti si voi care este parerea voastra care ar fi mai bine snake--difuzorul de care vb este acesta http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=3265 Link spre comentariu
radue Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 Dupa cum amscris si mai sus nu este difuzor pentru subwoofer...din mai multe randuri, unuldintre ele ar fi Fs-ul destul de ridicat, si anume de 48 Hz...Nu vreau sa te supar, dar nici acela de 12" nu este difuzor de subwoofer, este bun pt sateliti si un fullrange mai mic, dar nu pentru subwoofer...Pt subwoofer ti-as recomanda fie cauti un dif de masina, eventual ceva Ground Zero, sau ai putea sa incerci ceva de 12" de la kon, parca ydl sau ydd ii zicea,d e 12" pt ca am auzit ca ar avea ceva bas...sincer nu prea stiu ce sa-ti recomand...o sa studiez un pic ofertele si o sa vad daca pot sa-ti gasesc ceva :goodman: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iulie 17, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2006 Inteleg cam ce vrei tu sa zici snake.....dar faza e eu vreau ca dif alea doua( sau dif ala singur ) vreau sa le folosesc pe un amplificator de 70-80W facut tot de mine pe mosfet........deci nu imi trebuie o putere foarte mare la difuzor....iar pt o camera de 12m^2 eu zic ca puterea asta este destul de accesibila,iar faza a-2-a e ca nu e pt mine....e pt fratimiu si nu dispune de foarte multi bani, ca asa isi lua un difuzor de la Paudio...de ex HP-15 si gata.....ceva de putere mica si sa se auda cat de cat bine sa zic asa...in comparatie cu alte difuzoare mai de calitate.....pe mine mar interesa un subwoofer ori cu alea 2 difuzoare la 350.000 sau cu difuzorul acela la 1 mil...care ar fi cea mai buna incinta recomandata de voi pt alea 2 difuzoare si care ar fi cea mai buna incinta recomandata de voi pt difuzorul acela la 1 mil.....un bass reflex sau bp6 ? Link spre comentariu
radue Postat Iulie 18, 2006 Partajează Postat Iulie 18, 2006 Si eu inteleg creea ce vrei tu, dar problema se pune in felul urmator: daca cobori sub Fs este foarte posilil sa fortezi difuzorul si sa il strici, de aceea pt un subwoofer iti recomand sa folosesti un dif cu Fs-ul sub 40 Hz, pt a nu avea acest gen de probleme...si cauta si un dif cu mms-ul mai mare...spune cam ce buget ai pt difuzor si o sa incerc sa-ti gasesc un dif, pt ca daca nu stiu bugetul pot sa-ti recoand si un dif de cateva miii de euro... Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iulie 18, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2006 pai bugetul lui fratimiu pt difuzor este maxim de 1mil Link spre comentariu
radue Postat Iulie 19, 2006 Partajează Postat Iulie 19, 2006 Uite ti-am gasit un proiect pt un difuzor de 12" care cred ca se incadreaza in bugetul respectiv Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 cred ca o sa optez pt un difuzor de la domotec de 20 cm....ce parere ai despre el....stiu ca avea si parametri pt el si lam ascultat la cineva....era destul de bun pt asa ceva....ce fel de incinta ar fi mai buna pt el? Link spre comentariu
radue Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 Eu nu l-am ascultat...pt mai multe detalii, eventual si parametrii vorbeste cu adi_0106 ca el stiu ca sigur ii are si daca nu ma insel cred ca a folosit acest difuzor.Suuces! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum