Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cartus imprimanta

petru_f

Postări Recomandate

Nu stiu daca am postat corect.Am o imprimanta HP 2054a cu cartuse HP 300 negru si 301 color.Se poate face ceva sa sar peste cartusul color? Cand e gol sau defect blocheaza si printarea cu negru.Avand in vedere ca nu ma intereseaza partea de color si ca un set de cartuse costa cat imprimanta asi vrea sa strapez conditia cartusului color si sa pot copia,printa,scana negru. :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petru_f

2

• validae

1

• worker

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In principiu, cartusul inkjet are o serie de rezistente care vaporizeaza o mica parte din cerneala pentru a crea presiunea de expulzare prin duze.Daca ai masura un cartus bun si ai face un releveu al schemei interne, ai putea face o arie de rezistente de aceeasi valoare cu cele ale cartusului normal si s-o lipesti pe conectorul cartusului definitiv.Astfel, imprimanta ar vedea acele rezistente ca pe un cartus bun si ar imprima cu cel real bun.Dar cred ca e o munca de chinez plictisit si nu m-as apuca de asa ceva.Nu ca n-ar merita, unele imprimante avand prostul obicei (soft) de a nu imprima decat daca vad ambele cartuse.Din fericire am un Lexmark 605 si un HP nu mai stiu ce numar, ambele pot printa cu un singur cartus, oricare din ele ar fi.Desi nu le mai folosesc, de o jumate de an am un Canon Laser.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări