validae Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Nu va tine mult acea baterie, avand invedere ca ea contine de fapt mai multe pile electrice cu litiu pentru ceasuri de mana gen AG 2.Te rog sa incerci sa micsorezi marimea pozelor, eventual seteaza aparatul pe VGA 600x800 pixeli, am monitor de 17" si nu vad decat jumatate din pozele tale.Calitatea pozelor nu e data doar de numarul de pixeli ci foarte mult de de optica folosita.Si de indemanarea fotografului binenteles Link spre comentariu
Vizitator yoyo68 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 As mai avea o intrebare : am un senzor de miscare wireless la care se aprinde un led la activarea senzorului ,nu ma intereseaza ca acesta sa mearga si am incercat sa-l dezactivez [l-am desprins d p placa ] dar nu mai functioneaza senzorul .poate ma lamureste cineva , se pote inlocuii ledul cu ceva ? { cred ca as reduce si consumul}Deasemenea vreau sa va intreb daca stiti cumva : am un senzor de miscare de la o sonerie dedicata ,acesta la persoane merge ,dar la trecere autoturisme la unele merge la unele nu .poate-mi spuneti ceva despre asta ... m-ar interesa sa atentioneze si la trecere auto.Multumesc . Link spre comentariu
Vizitator yoyo68 Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Apropo de alimentare, daca tragi 3 fire intre cele doua dispozitive, poti pune o baterie mai serioasa sau acumulatori in loc sa-l alimentezi separat pe fiecare.Soneria e alimentata cu 9VSenzorul este alimentat 3V, - as putea sa-l alimentez si pe el tot cu 9V? (am incercat si merge, dar nu stiu ce se va intampla in timp ???) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum