Vizitator SINEKT Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Salutari!Problema mea e in felul urmator: am ramas fara pasta termica si am un tub de pasta, de productie poloneza, pe care scrie "pasta izolujaca silikonowa", adica pasta siliconica de izolatie. Habar nu am de unde m-am mai pricopsit si cu asta. Am cautat pe net si nu prea sunt convins ce ar trebui sa faca pasta asta. Este posibil sa o folosesc ca si pasta termica pt. procesoare, chipseturi etc. sau are o alta intrebuintare ? Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 O poti folosi la orice,inclusiv pentru procesoare si cipseturi(prin cuvantul orice ma refer la tranzistoare,radiatoare si alte minunatii). Link spre comentariu
Vizitator SINEKT Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Superb, oricum, momentan o vreau pentru un server foarte putin solicitat, pe un socket clasic 775, cu un Pentium 4 la 3 GHz, fara OC si alte prostii.M-a indus in eroare termenul de "izolare", pentru ca te duce cu gandul la alte treburi... Link spre comentariu
Vizitator SINEKT Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Aplicat, CPU in 29 de grade, multumit. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Aplicat, CPU in 29 de grade, multumit.Bun.......acum frige-i la CPU un Prime95 sa vezi pana la cat se duce in full load. Link spre comentariu
mastodontu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 domle gasesc si eu niste pliculete uitate pe undeva pe care scrie zahar, oare merge sa mi-l pun si eu in ceai?fara sa par nerespectuos, nu faceti experiente cu asa ceva. pentru o suma de nimic, cat costa un tubulet sau o seringa de pasta dedicata, nu merita, sincer, riscul. Link spre comentariu
Vizitator SINEKT Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Riscul de a... ce ? :confuz1 Link spre comentariu
ggi Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Riscul de a... ce ? _________________Dati-mi tranzistori sa ii ard !Ha, ha... uite riscul !A fost doar o gluma . Link spre comentariu
DonNCSS Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Halal risc.Daca era ceva in neregula cu pasta se supraincalzea procesorul si dupa se inchidea fortat calculatorul,altceva nimic,facand exceptie la procesoarele pe socket A. Link spre comentariu
Den Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Unii au uitat cum era in trecutul destul de apropiat cand nu se gasea pe nicaieri ... Va spun eu,prin provincie unii plasau ranjind pe procesor direct pasta de dinti. Daca aveai si pasta in trei culori erai boier.Mirosea si unitatea frumos ,de obicei curgea nicotina din ele,deci avea si un efect benefic Normal ca unele se blocau in draci dupa un timp...altele nu.. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Ce pasta de dinti..............cand nu aveam cu ce inlocui pasta termica foloseam unt. Lasand trecutul la o parte,in ziua de astazi un tubulet de pasta termica argintata este 10lei,bine.......nu este din sortimentele artic silver 5 sau MX-4,dar merge. Link spre comentariu
strombi Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Nu va mai certati aiurea cu tot felul de paste termoconductoare,cu tot felul de tampenii argintate etc Eu cand mi-am facut configuratia PC am zis ma daca tot am bagat o gramada de bani ma tiganesc pentru 20 de lei la o pasta artic argintata toate bune si frumoase pana sa uscat in tub nu mai aveam,si am gasit de la o cabina de dus vaselina siliconica am cautat pe net am vazut pana la cat rezista si i-am pus vaselina siliconica de o gramada de timp o am nu sa uscat si temperaturi mult mai bune decat pasta din comert. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum