Vizitator iRoyal Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 "Sunt nou pe forum si mi cer scuze daca am postat gresit sau nu am folosit o descriere corecta" As vrea un pic de ajutor in legatura cu niste boxe mai exact: vreau sa fac o pereche de boxe si nu stiu de unde sa incep .... pana acuma am achizitionat asa : 2 buc : Monacor spm-116 Putere maxima (W): 80 Putere garantata (W): 40 Raspuns in frecveta (Hz): f3-18000 Sensibilitate (dB): 87 Impedanta (Ohm): 8 2 buc : Dibeisi c8004 Frecventa in raspuns: 40Hz-5000Hz Impedanta: 4 Ohmi Putere maxima: 150W Sensibilitate: 91dB Diametru difuzor: 200mm Inaltime difuzor: 80mm Greutate difuzor: 1.4Kg 2buc: Tweeter Piezo SAL KHS106 4-8 Ohmi Impedanta: 4-8 ohmi Putere maxima 4 ohmi: 300W Putere maxima 8 ohmi: 150W Frecventa: 2000-20000Hz Sensibilitate: 90dB Diametru exterior: 95mm Inaltime: 65mm Vreau sa fac boxe bass reflex si as vrea cateva sfaturi ex: Cat de mare ar trebui sa fie boxa? Cum ar trebui sa pozitionez difuzoarele? Ce canale sonore ar trebuisa pun? cate? si Cum? Ce filtre ar trebui sa folosesc de cati wats si pe cate cai? pana acuma am o schema facuta de mine cu tub de bass reflex in spate .. : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum