Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare fisiere duplicat

Ovidanie

Postări Recomandate

A venit vremea sa fac curat in calculator si am mari probleme la capitolul fotografii. Va rog sa-mi recomandati un soft care sa verifice daca am aceeasi fotografie in mai multe directoare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

2

• Ovidanie

1

• Stefan

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

un soft care sa verifice daca am aceeasi fotografie in mai multe directoare.

Daca sunt mii de imagini sau .pdf-uri este foatre greu.E adevarat merge si asa dar trebuie facut mai mult de atat. trebuie sortate dupa denumire si sterse duplicatele.Pentru mai multa siguranta trebuie sortate inca o data dupa marime (e posibil ca denumirea sa fi fost modificata intre timp).Procesul este destul de greu si cere foarte mult timp asa ca un soft este binevenit.intre timp a venit cineva cu o solutie soft. duminica o voi testa.
Link spre comentariu

Folosesc Duplicate File RemoverCauta dupa nume, marime, etc.Se poate folosi pentru muzica, foto, documente, etc.La sfarsitul cautarii face o lista cu cele gasite, iti spune locatia fiecaruia si te lasa sa alegi pe care din fisierele dubluri le stergi Nu e moca da' se gasesc patch-uri pe net

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări