Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme potentiometru volum

Miki Spaga

Postări Recomandate

Am luat o statie..ieftina ce-i drept dar cu problemele de rigoare.Bagata in priza nu produce "sunet".Finalii i-am verificat cu multimetrul, si imi arata o valoare intr-un anumit mod (nu stiu exact care-i combinatia pe care am aplicat-o dar stiu ca imi arata niste valori cand o "nimeresc" ) baza-colector-emitor.Stiu ca se pune in modul dioda si se verifica ori b-c, ori b-e etc.Acum...pontentiometrule rupt de la baza. iar ca sa verific efectiv "potentiometrul" tre sa dau jos placa de circuite in spatele fetei statiei.Vre-un alt sfat sau cum as putea sa-l repar fara sa-l dau jos? Cu ce as putea sa-l lipesc?Modelul statiei e pioneer sx-225Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Miki Spaga

2

• BUGHIU

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

scuze.trebuia sa precieze...exact e tija rupta. de la baza...am incercat cu fludor dar se usuca pana bag eu tija inapoi.cu poza o sa fie cam problematic dar o sa incerc. nu am aparat de calitate sa pot surprinde in detaliu, asa ca imi e frica de o poza..ca o sa iasa neclara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări