Miki Spaga Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Am luat o statie..ieftina ce-i drept dar cu problemele de rigoare.Bagata in priza nu produce "sunet".Finalii i-am verificat cu multimetrul, si imi arata o valoare intr-un anumit mod (nu stiu exact care-i combinatia pe care am aplicat-o dar stiu ca imi arata niste valori cand o "nimeresc" ) baza-colector-emitor.Stiu ca se pune in modul dioda si se verifica ori b-c, ori b-e etc.Acum...pontentiometrule rupt de la baza. iar ca sa verific efectiv "potentiometrul" tre sa dau jos placa de circuite in spatele fetei statiei.Vre-un alt sfat sau cum as putea sa-l repar fara sa-l dau jos? Cu ce as putea sa-l lipesc?Modelul statiei e pioneer sx-225Multumesc anticipat. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Depine ce e rupt acolo.Tija? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Daca e rupta tija...mai greu il puteti lipi!!Cel mai bine ar fi o poza cu......problema!!! Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Februarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2013 scuze.trebuia sa precieze...exact e tija rupta. de la baza...am incercat cu fludor dar se usuca pana bag eu tija inapoi.cu poza o sa fie cam problematic dar o sa incerc. nu am aparat de calitate sa pot surprinde in detaliu, asa ca imi e frica de o poza..ca o sa iasa neclara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum