Blind Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 Aha, pe mine ma batea gandul la raportul de transformare cand am citit k. La petra cred ca voi face si eu comanda, ca parca mi-e prea lene sa rebobinez trafurile alea, insa pentru asta va trebui sa-mi mai iau inca unu sau doua trafuri, ca sa renteze transportul :)Pentru 300V sa inteleg ca e destul un consum de 300mA va fi de ajuns.Multumesc f mult de ajutor! Link spre comentariu
sere Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 pt anodica aduni Ia (din catalog) de la toate lampile si ii mai dai un 10% marja de eroare.Pt filament fa infasurari diferite pt preu si pt finale. Link spre comentariu
nicul Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Cum adica la 1A cu sarma de 2 mm in diametru?vine cam 1A pe 3,14 mm patrati, eu faceam invers Link spre comentariu
mojnost Postat August 2, 2006 Partajează Postat August 2, 2006 Am observat niste neconcordante in legatura cu I filament si sarma necesara; sarma de 1,5 mm diam tine cca. 4,5A la incarcare medie (2,5A/mm patrat) si cred ca e suficient pentru montajul pe care vrei sa-l faci. Bobinarea trafului de retea e simpla si nu ia nici timp prea mult (in comparatie cu traful de iesire) pentru tole E+I; la toroidal se face economie de spatiu dar e mai migaloasa bobinarea la suveica. Eu zic ca merita cumparat doar daca vrei neaparat toroidal sau daca nu ai sarma ori ce mai trebuie pe acolo. Eu de exemplu pentru retea de regula caut un traf cu sectiunea necesara, ramane primarul si rebobinez doar secundarul, treaba valabila si la toroidale cand vreau la iesire tensiuni mici - adica spire putine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum