Vizitator cristian200 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Va salut.Sunt nou pe aici.Am si eu cateva intrebari pentru voi.detin o pereche de boxe Jbl e 90 care au tweeterul ars si un dif de medii...Am gasit sa cumpar tweeterul la 60 lei buc si dif de medii la 100 fiind originale.Acum am observat k au o problema la filtre una nu scoate nimic pe tweeter si cealalta nci pe medii . intrebarea mea este cum repar filtrele ...? stie cineva? nu sunt topite ,nci un condensator nu prezinta urme > Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Pune poze cu filtrele ca nu stim ce ai tu acolo.Componentele electronice nu trebuie sa fie arse la propriu pentru a fi considerate defecte, pot fi strapunse sau intrerupte dar fizic sa arate bine.Filtrele nu au si rezistori? acestia sunt probabil folositi la atenuare pe medii sau inalte, ar trebui verificati primii.Cu multimetrul pus pe continuitate verifici rezistorii, traseele, bobinele, chiar si firele de la difuzoare pentru ca pot aparea surprize. Condensatorii ar trebui verificati cu capacimetrul.Tot cu ohmetrul ar trebui verificate difuzoarele cumparate, presupun ca nu sunt noi... Link spre comentariu
Vizitator cristian200 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 difuzoarele sunt noi.eu nu ma prea pricep ...dar am vb cu un tip care repara jbl,a zis k dif sunt noi si repararea filtrelor costa in jur de 250 de lei...si eu nu am banii astia...am facut poze... le pot trimite pe mail...ca sunt f mari. Link spre comentariu
Vizitator cristian200 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 am impartit in 2 poza.sper sa se inteleaga ceva:) Link spre comentariu
Vizitator dany67 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Ai luat difuzoarele de la Luxacustica?Eu am avut E100,si am schimbat tweetere de m-am plictisit,eu le luam acum 2-3 ani cu aprox.30 lei.Poate-ti foloseste schema. E90 TS.pdf Link spre comentariu
adrian lucian Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 250 ron pentru jumatate de ora de munca e sharlatanie. De luni puteti sa-mi dati un mesaj privat , componente gasim, din pacate trebuie sa le carati la atelier. Link spre comentariu
Vizitator cristian200 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Asa facem.o sa mai postez despre asta.momentan nu detin finante..si dif sunt scumpe . Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Este foarte posibil sa fie intrerupte R de 1,5ohmi/5W (cele albe), par cam afumate. De proba poti pune cate o sarma peste ele (oricum nu se simte mare diferenta intre 1,5 ohm si sarma). In caz ca sunt arse, dupa ce pui sarma peste ele va canta.Si R de 2,7ohm/5W pare afumata (cea din Notch-ul de pe medii), daca ai vreuna poti sa o schimbi. (de proba cea de 2,7ohm/5W poate fi pusa si de 2,2-3,3-4,7ohm/1-2-3W) Link spre comentariu
Vizitator cristian200 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Mersi.hai ca o sa incerc maine si va tin la curent.. Link spre comentariu
Vizitator cristian200 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 m-am chinuit ceva sa scot filtrele dar nu am reusit,pentru ca dif de medii are cutia lui si nu am cum sa scot cablul ... dar difuzoarele stie cineva de unde sa le cumpar? Link spre comentariu
Vizitator dany67 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Luxacustica ,ei sunt importatori,ti-am dat pm cu datele de contact. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum