Vizitator bogdan_tof Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 biuna ziua am si eu o intrebare pentru cei care cunosc cu adevarat electronica dar mai bn zis statiile vermona regent1060 imi puteti da o schema unde are intrarea de tensiune preanplificatorul va rog mult pentru ca am doar partea corectiilor de ton de la ia si nustiu unde ar trebui sa pun alimentarea pentru a ma putea folosi de acele corectii Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Poate te ajuta : Link spre comentariu
Vizitator bogdan_tof Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 multumesc dar din pacate numi dau seama unde ar trebui sa pun alimentarea si daca aceasta e continua sau alternativaceea c am si stiu unde vin sunt intrarile la fiecare canal Link spre comentariu
walldemar Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Preamplificatoarele se alimenteaza in curent continuu , 40v, filtrat si stabilizat. Link spre comentariu
remus68 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 40v, filtrat si stabilizat 30V Link spre comentariu
THOMAS Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 (editat) biuna ziua am si eu o intrebare pentru cei care cunosc cu adevarat electronica dar mai bn zis statiile vermona regent1060 imi puteti da o schema unde are intrarea de tensiune preanplificatorul va rog mult pentru ca am doar partea corectiilor de ton de la ia si nustiu unde ar trebui sa pun alimentarea pentru a ma putea folosi de acele corectii Gasiti mai jos cam tot ce doriti referitor la VERMONA REGENT 1060 si nu numai. http://tvr.vejas.lt/uploads/Amplifiers/Wermona%20Regent/ Deschideti unul din RAR-urile din acea adresa si veti gasi tot ce cautati (vezi poza). Editat August 31, 2014 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum