Vizitator gabi_valcea Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 in acest clip este prezentat un gaget care face popcorn la laptop, intrebarea ar fi, ce sunt chestiile alea 2 care incalzesc, si ce e chestia aia rotunda ca o sita... Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 aveti laptop cu care sa faceti acest experiment??e posibil ca dupa ...sa nu mai aveti ce face cu laptopul si nici floricele de porumb nu o sa mancati Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 "chestiile" alea doua sunt niste becuri de "putere" iar "sita" pare un burete sau o bucata de pasla.in loc de laptop poti pune o sursa de 5V 2A, chiar daca un port USB poate 500mA. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 eu cred ca si acest "experiment" se incadreaza la categoria "pacaleli de pe youtube" este exact ca acesta de aici... frumos! nu?? nici nu mai trebuie sa mai platim factura la curent!!! Link spre comentariu
Vizitator gabi_valcea Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 cine are un link cu becurile alea de putere sau ce sunt ele sa-mi dea un pm...sau detalii despre cercul ala...sunt binevenite Link spre comentariu
Ticu Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Daca ne luam dupa ambalaj, zice 2,5 Volt 0,3 Amper ceea ce inseamna 0,75 Watt, adica bec de lanterna. Cu puterea asta nu faci sa pocneasa porumbul de floricele. Se poate verifica cu o lanterna daca-i pui porumbul in reflector. Link spre comentariu
worker Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 da asa este, dar ce ma face sa imi pun semne de intrebare este temperatura de 150grade a lampii. referire despre aceasta lampa am gasit la: http://forum.donanimhaber.com/m_35237825/tm.htm imaginile si filmuletul sunt distractive. Link spre comentariu
Ticu Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Nu mai merge filmul. Eu as pune o bujie incandescenta, dar nici atunci nu cred ca infloreste tot continutul. Ideal ar fi sa fie incalzit tot fundul incintei, fiindca cu el iau contact toate boabele. Au densitate mai mare decat floricelele si stau tot timpul in partea de jos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum