Stefan Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 BAOFENG Dual band model UV-5R II VHF/UHF - Acumulator 3600mAh + Casca cu microfon + Cablu USB pentru programare Poze reale (click pe poza): Produsul este foarte putin utilizat, pentru teste, singurul neajuns fiind antena ultra low cost (FM/136-174/400-470 MHz) si cu performante slabe. Acumulatorul are doua cicluri complete de incarcare/descarcare, descarcarea fiind facuta pe radio (88-108MHz). Motivul vanzarii: nu am autorizatie de radioamator (nu am promovat ex.) si pana devin radioamator statia se uzeaza moral si acumulatorul imbatraneste. Statia este cumparata de aici: http://www.ebay.com/itm/BAOFENG-Dual-ba ... 3378ca40cd . Frequency Range: 136-174 / 400-480MHz Dual-Band Display, Dual Freq. Display, Dual-Standby Output Power: 4 /1Watts 128 Channels 50 CTCSS and 104 CDCSS Built-in VOX Function 1750Hz Brust Tone FM Radio (65.0MHz-108.0MHz) LED Flashlight Large LCD Display Hight /Low RF Power Switchable 25KHz/12.5KHz Switchable Emergency Alert Low Battery Alert Battery Saver Time-out Timer Keypad Lock Monitor Channel Channel Step: 2.5/5/6.25/10/12.5/25KHz ROGER SET PRET: 296 RON - fara transport (adica 239 Ron statia + TVA-ul platit in vama 57 Ron). Nu stiu daca ajuta pe cineva dar am pastrat chitanta de la VAMA pentru a demonstra costurile. Prioritate are cumparatorul ce poate face plata in avans si imi rezerv dreptul de a refuza cumparatorul ce pare neserios. Pentru plata in avans se primeste un mic bonus: Statie Motorola P110 (final RF defect) + Baza de incarcare si alimentator + Acumulator (descarcat de 3 luni si cu 2 elementu schimbati) + interfata de programare RIP. Statia functioneaza 100% Boafeng UV-5R PLUS, cu acumulator mai mic (1800mAh), se vinde pe okazii cu 393Ron + 35Ron trasportul prin fancurier. Pentru contact utilizati mesageria privata a forumului sau numarul de telefon de mai jos (pe mail raspund mai greu) Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Bonusul se retrage! Statie Motorola P110 (final RF defect) + Baza de incarcare si alimentator + Acumulator (descarcat de 3 luni si cu 2 elementu schimbati) + interfata de programare RIP. Statia functioneaza 100% Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 UP! Statia ramane la acelasi pret dar fara BONUS. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum