Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand BAOFENG UV-5R II (acumulator 3600mAh)

Stefan

Postări Recomandate

BAOFENG Dual band model UV-5R II VHF/UHF - Acumulator 3600mAh + Casca cu microfon + Cablu USB pentru programare

Poze reale (click pe poza):

Posted Image

Posted Image

Produsul este foarte putin utilizat, pentru teste, singurul neajuns fiind antena ultra low cost (FM/136-174/400-470 MHz) si cu performante slabe. Acumulatorul are doua cicluri complete de incarcare/descarcare, descarcarea fiind facuta pe radio (88-108MHz).

Motivul vanzarii: nu am autorizatie de radioamator (nu am promovat ex.) si pana devin radioamator statia se uzeaza moral si acumulatorul imbatraneste.

Statia este cumparata de aici: http://www.ebay.com/itm/BAOFENG-Dual-ba ... 3378ca40cd .

Frequency Range: 136-174 / 400-480MHz

Dual-Band Display, Dual Freq. Display, Dual-Standby

Output Power: 4 /1Watts

128 Channels

50 CTCSS and 104 CDCSS

Built-in VOX Function

1750Hz Brust Tone

FM Radio (65.0MHz-108.0MHz)

LED Flashlight

Large LCD Display

Hight /Low RF Power Switchable

25KHz/12.5KHz Switchable

Emergency Alert

Low Battery Alert

Battery Saver

Time-out Timer

Keypad Lock

Monitor Channel

Channel Step: 2.5/5/6.25/10/12.5/25KHz

ROGER SET

PRET: 296 RON - fara transport (adica 239 Ron statia + TVA-ul platit in vama 57 Ron).

Nu stiu daca ajuta pe cineva dar am pastrat chitanta de la VAMA pentru a demonstra costurile.

Prioritate are cumparatorul ce poate face plata in avans si imi rezerv dreptul de a refuza cumparatorul ce pare neserios.

Pentru plata in avans se primeste un mic bonus: Statie Motorola P110 (final RF defect) + Baza de incarcare si alimentator + Acumulator (descarcat de 3 luni si cu 2 elementu schimbati) + interfata de programare RIP. Statia functioneaza 100%

Boafeng UV-5R PLUS, cu acumulator mai mic (1800mAh), se vinde pe okazii cu 393Ron + 35Ron trasportul prin fancurier.

Pentru contact utilizati mesageria privata a forumului sau numarul de telefon de mai jos (pe mail raspund mai greu) Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

3

Top autori în acest subiect

Bonusul se retrage!

Statie Motorola P110 (final RF defect) + Baza de incarcare si alimentator + Acumulator (descarcat de 3 luni si cu 2 elementu schimbati) + interfata de programare RIP. Statia functioneaza 100%

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări