bradacalin Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 ba da...e inauntru...si e mareee. pana acu nu mi-a facut probleme...ma gandeam sa-l pun cumva afara dar ar fi insemnat sa mai maresc cutia, sa-l despart de incinta...complicatii..si am zis k poate supravietuieste asa...si merge . faza e k nu prea gasesc cumparatori.. :( Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 19, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2006 cu tda 7294... Link spre comentariu
vicelord Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 un singur integrat sau douafelicitari arata bine Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 19, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2006 nici nu credeam k ai sa intrebi...numai unul..m-am temut k la 2 nu rezista dif...si se pare k m-am gandit bine... Link spre comentariu
vicelord Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 cum sa nu reziste ce draq nu duce si el 200w?? Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 19, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2006 nu :( .. nu face urat deloc la unu dar am motive sa cred k nu mai are mult pana la limita..oricum pt sufrageria mea...si in special pt vecina de sus e muult Link spre comentariu
vicelord Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 vecinu de jos nu se plange>?? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 ba da...e inauntru...si e mareee. pana acu nu mi-a facut probleme...ma gandeam sa-l pun cumva afara dar ar fi insemnat sa mai maresc cutia, sa-l despart de incinta...complicatii..si am zis k poate supravietuieste asa...si merge . faza e k nu prea gasesc cumparatori.. :(din tot`deauna eu mam gandit sa fac un woofer activ - cu radiatorul intern si pus in fata portului bass-reflex .... si va fi racit activ de aerul care intra/iese in incinta prin bass-reflex ce ziceti - e buna ideea ??? Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2006 1. vecinu de jos e mai mult plecat de acasa...si e tinerel de treaba...(cand a fost show si lumea a dat afara pe rufele lui puse la uscat n-a zis nik) deci e ff de treaba.2. cred k e o idee buna...si la mine e cam aceeasi treaba facuta..numai sa ai grija sa pui un radiator destul de mare...la mine pt un tda7294 am radiator 10x10x2.5 cam..ceea ce zic k e destul de mare...oricum se ventileaza destul de bine. Link spre comentariu
stefanev Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 adi ... daca vrei asa trebuie sa pui un radiator maricel ca sa nu ai probleme... si inca ceva ... cand se incalzeste bobina difuzorului crezi ca o sa mai ai aer rece prin porturi? . Mai simplu e de pus radiatorul in spate in aer liber Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 din tot`deauna eu mam gandit sa fac un woofer activ - cu radiatorul intern si pus in fata portului bass-reflex .... si va fi racit activ de aerul care intra/iese in incinta prin bass-reflexce ziceti - e buna ideea ???Mai dar ce idei ai :smt003 :smt003 :smt003 Eu zic ca se poate face....apare insa o mica problema...acel radiator trebuie pus cat mai aproape de tub...si cu cat e mai aproape cu atat creste riscu sa ai un zgomot in + pe acolo... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 adi ... daca vrei asa trebuie sa pui un radiator maricel ca sa nu ai probleme... si inca ceva ... cand se incalzeste bobina difuzorului crezi ca o sa mai ai aer rece prin porturi?nu e vorba de aer rece sau cald - e vorba de circulatia aerului pe acolo iar temperatura bobinei nu prea are treaba cu marele volumul de aer care intra si iese prin porturile de bass-reflex .... dar cum in ultima perioada porturile de bass-reflex din plastic sunt din ce in ce mai proaste ... adaptam pt fante facute din pal sunt subwoofere la care iti poti usca parul in fata fantelor - asa de mare este debitul de aer pe acolo iar problema asta cu debitul si viteza aerului se poate simula cu ajutorul programelor care simuleaza incinte - adica sa fie calculate fantele in asa fel incat debitul de aer sa fie cat mai mare - dar in acelasi timp sa nu fie suparator (adica sa huruie si sa vajaie) mai jos am pus o schita cu ceea ce vreau eu sa zic Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 Saracu amplif :smt003 poate tre sa suporte aeru a 500 de w rms :goodman:Sa revenim...parerea mea...nu se va auzi nici un huruit din cauza radiatorului :yawinkle: este parerea mea :smt017 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 Saracu amplif :smt003 poate tre sa suporte aeru a 500 de w rms :goodman:eu mai mult de 200 W nu aveam in gandSa revenim...parerea mea...nu se va auzi nici un huruit din cauza radiatorului :yawinkle: este parerea mea :smt017nu ma tem ca huruiala va fi produsa din cauza radiatorului pt ca volumul (spatiul) ocupat de radiator va fi aproape de neglijat, ci de viteza aerului care intra si iese din incinta prin bass-reflexiar aceasta huruiala va fi redusa aproape la 0 prin proiectarea bass-reflexului in asa fel incat debitul de aer care circula pe acolo sa fie destul de mare, dar sa aiba o viteza care sa nu provoace sunete ciudate Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2006 deci..eu va zic k merge treaba pt k eu asa am...radiatorul e pus in apropierea portului de bass reflex si la cat l-am tinut pana acu ar fi trebuit sa se arda de mult dak ceva nu era bine ;) nu cred k trebuie chiar pe bass reflex...poate fi si mai pe langa.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum