Vizitator keloo Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 va rog sa-mi spune-ti si mie ce dimensiune trebuie sa aiba cutia (dupa schema de pe prima pagina (t_sub.jpg)) . Pe dif scrie asa :diametrul 18/ BM 250W / 4&8 Ohm / si mai scrie ceva cu 90-500 Hz (ceva de genu...nu stiu exact ca e pus deja pe o cutie...dar cred ca e prea mare :rolleyes: ) Cutia este antifonata cu folie care se pune subt parchetul melaminat...lipita cu prenandez si un bass reflex cu diametrul de 10 si lungimea de 14-15 Daca va trebuie ceva exact ce scrie pe el .. am sa-l scot sa ma uit.Multumesc Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 man dak pe dif scrie 90 hz-- si ce mai scrie...nu-i bun de subwoofer...dak vrei frecvente joase...trebe un dif facut pt asta..adik pe cxare scrie de la 35- 40 hz minim ;) Link spre comentariu
radue Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 va rog sa-mi spune-ti si mie ce dimensiune trebuie sa aiba cutia (dupa schema de pe prima pagina (t_sub.jpg)) . Pe dif scrie asa :diametrul 18/ BM 250W / 4&8 Ohm / si mai scrie ceva cu 90-500 Hz (ceva de genu...nu stiu exact ca e pus deja pe o cutie...dar cred ca e prea mare :rolleyes: ) Cutia este antifonata cu folie care se pune subt parchetul melaminat...lipita cu prenandez si un bass reflex cu diametrul de 10 si lungimea de 14-15 Daca va trebuie ceva exact ce scrie pe el .. am sa-l scot sa ma uit.Multumescai putea sa-l folosesti pt midbas :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator keloo Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 va rog sa-mi spune-ti si mie ce dimensiune trebuie sa aiba cutia (dupa schema de pe prima pagina (t_sub.jpg)) . Pe dif scrie asa :diametrul 18/ BM 250W / 4&8 Ohm / si mai scrie ceva cu 90-500 Hz (ceva de genu...nu stiu exact ca e pus deja pe o cutie...dar cred ca e prea mare :rolleyes: ) Cutia este antifonata cu folie care se pune subt parchetul melaminat...lipita cu prenandez si un bass reflex cu diametrul de 10 si lungimea de 14-15 Daca va trebuie ceva exact ce scrie pe el .. am sa-l scot sa ma uit.Multumescai putea sa-l folosesti pt midbas :yawinkle: adica ? :Dnu e destul de puternic incat sa scoata bass cat de cat .. ?eu as vrea sa-l pun pe masina .. eventual sa-l pun si pe o statie in casa :smt003 Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 adik pt o incinta care nu scoate bass de frecvente joase...mai de la 100hz in sus...ala care vibreaza prin masini si il simti in piept e de 40-50-60 hz ;) Link spre comentariu
radue Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 ti-a explicat calin bine...ideea este urmatoarea:acet difuzor nu este capabil sa coboara destul cat ar trebui sa coboare un woofer ( pana in 50-60 Hz ), ciboara numai pana in 90-100 Hz, adica aproximativ destul incat sa reproduca o toba mica, toba mare nici nu se va auzii...ceea ce simti tu este sub 100 Hz, cu toate ca pe la 1000 W se simt si 150 Hz...dar asta-i alta macare de peste...mai uita-te odata ca mie mi se apre pre putin 90-500 Hz, poate era vb de 90-5000 Hz ?daca da atuinci il poti folosi pe medii :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator keloo Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 da , am scos acum difu si pe el scrie asa : 8" DUAL V.C Woofer / 25 watts muzicali/impedance 4&8 ohms/92 dB(1W/M) frequency-response 50-5500deci ce dif ar trebuie sa caut ? pana in cat sa fie frecventa ? 100 ? multumesc mult Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 aham..pai...dak pe dif scrie k are responsu de la 50 e bun de woofer....acu iti mai trebe parametrii lui k sa calculezi cat de cat cutia...ma cam indoiesc k ai sa poti sa faci rost de ei de pe net...trebe masurati...dar 25 w muzicali sau 250??? Link spre comentariu
Vizitator keloo Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 250 .. sorry Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 nu mai tot aburiti dupa etichete si alea alea.Fara parmaetrii TS poti face numai incinte la plezneala.Deci ori i masori si simulezi ceva cu un soft ori faci o cutie de vreo 30-50L cu un tub de diametru de 10cm si incerci diferite lungimi.Oricum nu te astepta la basi puternici de la diful ala :toimonster: Link spre comentariu
Jimmy Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 mi-au trecut si mie prin mana 2 difuri exact ca ale tale, din pacate nici eu n-am avut fisa lor tehnica completa, da eu le-am folosit intr-o incinta inchisa de aproximativ 25 de litri, si dupa urechea mea necizelata sunau bine, pe o statie yamaha de 200W pe canal, bine inteles nu cred ca ar suporta mai mult de 50-70W muzical, pentru ca si la puteri relativ mici deplasarea membranei era destul de mare Link spre comentariu
LUCI Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 Cunosc diful, am avut pe mana 2 si le-am facu o incita de 30 l incisa la fiecare si mergeau cat de cat in masina.Pot sa zic ca suprta sigur 100W da nush pt cat timp.Ca nu statea omu sa sculte in masina la 200W pe bas incontinuu.Au difurile cam un an juamte si inca merg cu toate ca eticheta de pe spate sa deformat de la caldura Link spre comentariu
Extrem Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 @kelooNu cumva difu e marca PRO WEST ? Link spre comentariu
LUCI Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 Nu cred, cred ca scrie pe calota(care este plata) BM.Asa ca e marac ''bm'',sau ''big monster'',am glumit cu ultima aluzie. :smt003 Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 BM, Prowest, tot cam aceeasi apa de ploaie e :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum