Gogured Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Salut ! am gasit aceste componente SMD pe o placuta dintr-un telefon cordless.. ce este? nu prezinta rezistenta electrica ....nici capacitate.... nu am incercat sa le folosesc pe post de oscilator (rezonator ceramic sau quartz) nu scrie nimic pe ele...... multumesc pentru ajutor... Link spre comentariu
Gogured Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 Nu stie nimeni ce este ?? Nu a folosit nimeni asa ceva ? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Siguranta SMD sau condesator de valori mici cativa pF probabil.Depinde cu ce ai incercat sa masori capacitatea. Link spre comentariu
Gogured Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Am descoperit ! userul gabiz_ro a avut dreptate sunt condensatori, unul de 2,2 - 2,4 pF si al doilea de 4,4 - 4,7 pF initial i-am masurat cu un instrument care nu stia sa masoare capacitati asa mici... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum