slashlinux Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Salut, Am un dvd home cinema Panasonic si a facut "plici", l-am desfacut si m-am uitat acolo unde am vazut ca era negru.. Va pun niste imagini cu PCB .. Din cate vad o rezistenta e arsa... Ce as putea sa mai fac la placa asta? Pot sa pun o siguranta? Dar ce siguranta trebuie? Multumesc mult Link spre comentariu
popa ionut Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Daca pui siguranta o sa faca praf si altceva pe acolo!!Mergi la reparat cu el mai bine. Link spre comentariu
slashlinux Postat Februarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2013 Problema a fost ca am luat dvd ul de unde nu era cald si l.am dus undeva unde era cald,nu am asteptat sa se incalzeasca putin si banuiescca s.a facut condens si apoi a facut scurt Link spre comentariu
slashlinux Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 Salut, Am gasit datasheet ul power board si am reusit sa gasesc siguranta arsa..dar nu imi dau seama daca este de 10k sau nu.. Uploaded with ImageShack.us Multumesc Link spre comentariu
slashlinux Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Salut,Eu nu am reusit sa repar sursa, am vazut ca sunt multe rezistente arse si integratul acela, nu am statie cu aer cald..As vrea sa duc sursa sa o repare cineva care se pricepe, imi puteti recomanda pe cineva in Bucuresti?Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum