Vizitator lyvyu_81 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Ce se poate intampla daca cu un convertizor de frecventa trifazic de 0,37kw comand un motor cu reductor, de 0,55kw tot trifazic?Mentionez ca motorul nu-l folosesc ff mult, cicluri de 3-5 minute, la o centrifuga apicola! Link spre comentariu
marianjoita Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Mai nimic in afara de faptul ca se poate arde Link spre comentariu
marius_3004 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Daca e ceva mai rasarit convertizorul,nu o sa te lase sa cresti puterea atat, are protectii la supracurent,daca nu, ce a scris userul anterior Link spre comentariu
Vizitator lyvyu_81 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 E un convertizor lenze!M-am gandit si eu ca se poate arde dar tot sper ca poate nu, ca-l folosesc de 4 ori pe an cate 2zile! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 27, 2013 Administratori Partajează Postat Februarie 27, 2013 nu se intampla nimic, poti sa-l folosesti fara nici o problema Link spre comentariu
Vizitator lyvyu_81 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Tot nu m-am lamurit, ar merge sau nu? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Va intra in protectie (cand depasesti 0.37kW), deci nu vei ajunge niciodata la turatia nominala (poate nici nu ai nevoie?), dar nu se arde. Link spre comentariu
Vizitator lyvyu_81 Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Da, intr-adevar nu-mi trebuie la turatia maxima, poate nici la jumatate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum