Vizitator danutbucur2002 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Buna seara.Am un acer aspire 3000 care are urmatoarea problema:-imaginea pe display merge cand are chef(se face negru ecranul,apare imaginea si asa mai departe).-pe extern merge fara probleme.Credeti ca problema este din display(banda,contact imperfect) sau din chip-setul video?Cateodata cand este ecranul negru, daca apas in partea din fata (partea de sus de langa display), pare sa mearga.La un moment dat apar niste artefacte (un gen de dublare a imaginii,cu dungi negre, si in acel moment imaginea se stabilizeaza).Dupa in timp isi revine imaginea,vede bine dar apar si flash-urile de imagine.Va multumesc si o seara placuta. Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 posibil sa fie de la chipset, evita sa apesi pe el pentru ca ii rupi padurile de pe pcb; tin minte ca la un moment dat mi-a dat un prieten placa de b aza de pe un asus, ii impartea imaginea pe lcd in 6, pe extern dadea totul normal, ne avand tot laptopul i-am dat la om placa de baza sucerandu-i sa verifice mai intai banda flexibila, in finalt totul sa rezolvat cu un reball Link spre comentariu
Vizitator danutbucur2002 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Multumesc de sugestii.Sunt zile cand merge si ore intregi fara sa faca probleme.O sa vad cum se mai comporta.O zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum