marius_3004 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Are cineva vreo schema de genul dimmerului cu telecomanda facut cu pic12f629 dar aplicabila la leduri de putere(3W)?Am facut intrerupatorul ir on-of de pe site-ul lui ivica-novakovic,merge bine,dar daca s-ar putea varia si intensitatea luminoasa din telecomanda ar fi perfect. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Februarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2013 icon_jook nimeni? Link spre comentariu
dodo007 Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Eu nu am construit asa ceva, dar ai o discutie aici:viewtopic.php?f=11&t=2848Bafta. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Multumesc ,pt bec am facut dimmerul rusului,cautam ceva pt leduri, sa fie la 12 volti cc. Link spre comentariu
masterpic77 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Salut, fac eu asa ceva : viewtopic.php?f=209&t=141070 Link spre comentariu
Untold Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Are cineva vreo schema de genul dimmerului cu telecomanda facut cu pic12f629 dar aplicabila la leduri de putere(3W)?Am facut intrerupatorul ir on-of de pe site-ul lui ivica-novakovic,merge bine,dar daca s-ar putea varia si intensitatea luminoasa din telecomanda ar fi perfect.Daca faci si dimmerul de pe site-ul cehului ivica novakovic cu PIC 12F629 (eu l-am facut in doua exemplare si ambele mi-au mers din prima), ce te retine sa alimentezi triacul cu 24V (sau 12V) alternativ pe care apoi sa-i redresezi cu o dioda si sa alimentezi ledurile? (va trebui o sursa stabilizata separata de 5v pt microcontroller in cazul asta, poti folosi cu succes un incarcator de Nokia stabilizat c-un LM7805.)Cred ca ar functiona...merita incercat!Succes!L.E. Acum am vazut ca ai facut si dimmerul.Incearca atunci cu 12v alternativ, insa micsoreaza si valoarea rezistorului de 1Mohm, ala care se duce la 220V de la PIC. Pune pentru inceput un semireglabile de 1Mohm din care reglezi, si cand functioneaza, ii masori valoarea si pui un rezistor fix. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Iunie 7, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2013 Am gasit solutia .chinezii au asa ceva la 3$ si ceva:))))telecomanda si 3 canale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum