Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere crossover

zainea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zainea

6

• hpavictor

4

Este absolut clar ca DOD este un simplu pistol cu apa pe langa Dyna ...dar si Dyna are limitari constructive . Daca vrei sa strangi scule pentru un sistem de 2 cai stereo , singura varianta posibila este Dynacord EX24 . Daca intentionezi sa iti faci un sistem cu 3 cai stereo ai de ales : ori cumperi doua crosovere Dynacord EX24 , ori cumperi acel crossover DOD ...

Link spre comentariu

Pana la urma este greu sa spui ce fel de sistem de sonorizare intentionezi sa iti faci : cu doua cai stereo sau cu trei cai stereo ?Era oricum neimportant ca ai observat sau nu pana la urma ca amandoua crosoverele sunt cu doua cai stereo sau cu trei cai mono , daca ai solicitat parerea noastra inseamna ca nu te pricepi , deci ... :rade:

Link spre comentariu

Cu doua cai stereo vreau sa fac,dar citind caracteristicile tehnice mi s-a parut ca DOD-ul e mai bun si de-aia am cerut o parere care s-ar auzi mai bine . Hai sa va spun si ce scule am : 4 basi Dynacord F8 , 4 staliti FBT max 6 , powermate 1000-2 si CL2000. Basii au filtre dar o sa le anulez.

Link spre comentariu

DOD este o chinezarie ordinara in comparatie cu Dynacord . Calitatea auditiei ( factor extrem de important ) si dar si fiabilitatea sunt in avantajul lui Dynacord , chiar si pretul in cazul revanzarii aparatelor este tot in favoarea lui Dynacord .

Link spre comentariu

Asa sunt chinezii astia...ii pacalesc si pe americani cu gunoaiele lor . Prosti sunt si in America , la greu !Tu chiar nu stii sa folosesti Google Search ? Te lamureai repede cum sta treaba cu chinezariile :bataie .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări