Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutie curatare ulei ars, gudron

turcu_dan

Postări Recomandate

Salutare.... m-ar interesa o solutie pentru a curata un schimbator de caldura prin care trec gazele din egr-ul masinii. In interiorul schimbatorului se afla cca 20 conducte subtiri de dimensiunea unui pix prin care trec gazele din motor , acestea fiind infundate. Pt a inmuia aceasta depunere de pe conducte (ulei ars+ funingine+ gudron) ce solutie ar trebui sa folosesc?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

1

• turcu_dan

1

• puriu

1

• IsBlacks

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

poti folosii diluant, umplii un sfert-jumatate din teava acoperi ambele capete si agiti dupa care il lasi cam 10 minute, iar apoi prinzi de o sarma o carpa si o freci de interiorul teviilor eu asa am curatat valva egr si teviile aferente de la un logan diesel

Link spre comentariu

eu am folosit o solutie de soda caustica cam 1kg soda caustica la 2 litri de apa lasi la imuiat 2-3 ore in solutie calda 40-50 grade si pe urma cu danfuatentie ca soda caustica este foarte corosiva :speriat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări