tanase Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 am si eu o intrebare:se poate folosi acest stabilizator alimentat direct de la 24v(auto) pt obtinerea tensiunii de 12v pt alimentarea unui cd-player ,sau mai trebuie redusa tensiunea inainte? daca da atunci va rog sa ma ajutati cu o schema daca se poate Link spre comentariu
vcdec Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 La ce curent doriti, cati amperi? Link spre comentariu
tanase Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 vreau sa-l montez pe un autobuz care are 24v si proprietarul nu vrea alte modificari de ex sa traga alimentare de 12 v de la baterii Link spre comentariu
vcdec Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 La ce curent doriti, cati amperi?Ce doriti sa alimentati cu montajul?? Link spre comentariu
tanase Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 am mai spus vreau sa alimentez un CD-player auto,am inteles ca stabilizatorul are cam 3A Link spre comentariu
vcdec Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Daca e pana in 4A puteti folosi o sursa stabilizata in comutatie de la 24 la 12V. O varianta ar fi L4964, cu protectie la scurtcircuit. Avantajul este ca disipa mult mai putin decat un stabilizator clasic liniar cu 7805. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Eu nu l-as folosi sincer.Dar nici nu ai raspuns cat consuma CDul ala.Eventual comanda cu un LM317(configurat pe 12V) un tranzistor sau doua in paralel si asa merge.Sau cum spune colegul sursa in comutatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum