Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMPLIFICATOR DELTA - DOINA, ce ma sfatuiti ?

Aurel Iosif

Postări Recomandate

• 7 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Aurel Iosif

6

• 89-CEC

3

• carageae

3

• gheo23

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

bn ziua, am si eu o doina delta la reconditionat, am primito dezmembrata , fara lampi si trafurile scoase. e cu final cu 6p3s , 3 ecc-uri si in dreapta cum privesti de sus mai are 2 lampi una novala si una octala . la cea novala par alimentarile la filament tot la un ecc iar la cea octala dupa alimentare pare tot un 6p3s sau 6p6s. pe net vazusem pe octal cu 6n8s sau 6n9s si pe noval cu ef86 (6j32p ) ....dar filamentul este diferit fata de ce am eu pe cablaj. pls help...... ms msps|: pe eticheta zice 30w si are doar o infasurare de iesire nu 2 ca la sigma

Link spre comentariu

Pana la urma face cineva un pustiu de bine sa ridice schema de la Delta dupa un amplificator ne-mesterit?Au la Delta ma gandesc intotdeauna ca la un sasiu numai bun pt. facut acolo un amplif. bun, dar as fi curios cu arata schema originala...e un mister destul de mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări