Aurel Iosif Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Domnilor va multumesc tare mult. Eram sigur ca aici sunt multi oameni de treaba. Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 bn ziua, am si eu o doina delta la reconditionat, am primito dezmembrata , fara lampi si trafurile scoase. e cu final cu 6p3s , 3 ecc-uri si in dreapta cum privesti de sus mai are 2 lampi una novala si una octala . la cea novala par alimentarile la filament tot la un ecc iar la cea octala dupa alimentare pare tot un 6p3s sau 6p6s. pe net vazusem pe octal cu 6n8s sau 6n9s si pe noval cu ef86 (6j32p ) ....dar filamentul este diferit fata de ce am eu pe cablaj. pls help...... ms msps|: pe eticheta zice 30w si are doar o infasurare de iesire nu 2 ca la sigma Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Pana la urma face cineva un pustiu de bine sa ridice schema de la Delta dupa un amplificator ne-mesterit?Au la Delta ma gandesc intotdeauna ca la un sasiu numai bun pt. facut acolo un amplif. bun, dar as fi curios cu arata schema originala...e un mister destul de mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum