tavipop Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Detin o placa video slot PCI Pixel Perfect GC-VRP-32 pentru care nu am driverele si nici pe net nu le-am gasit! Detine cineva CD-ul de instalare pentru aceasta placa video? Multumesc! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Detin o placa video slot PCI Pixel Perfect GC-VRP-32 pentru care nu am driverele si nici pe net nu le-am gasit! Detine cineva CD-ul de instalare pentru aceasta placa video? Multumesc!Stiti cumva ce chipset are aceasta placa video ATI sau Nvidia ? Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 ai incercat cu softuri dedicate gen driver pack sau driver macician? Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 ai incercat cu softuri dedicate gen driver pack sau driver macician? Sau :http://www.ma-config.com/enLa mine da rezultate in multe cazuri , intradevar uneori trebuie sa caut altceva manual sau sa folosesc alt soft de cautare de drivere ! Oricum nu exista un soft sa gaseasca totul sau mai ales precis 100% driverul corect sau cel mai compatibil ! Link spre comentariu
Vizitator RADUKK Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Eu am folosit Driver Max pentru o problema asemanatoare. Ai aici un articol despre acest program. Acolo l-am gasit si eu si tot acolo gasesti si alte chestii utile pentru probleme legate de PC. Spor! http://www.ultranetworks.ro/solutii-it- ... re-pc.html Link spre comentariu
tavipop Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Multumesc pentru ajutorul acordat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum