Vizitator chicjob Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Salut! Am o intrebare pentru cei specializati in reballing am vazut de curand pe site-ul http://www.bgareballing.ro statia: STATIE REWORK | REBALLING IR6000 FULL IR | CHX TUBE | CCD VISION SYSTEM | CONFIGURABILA As dori sa aflu daca aceasta statie poate face cu succes o operatie de reballing sau reflow, daca nu curbeaza placile de baza, daca este ok in comparatie cu o statie Honton HT-R390 sau dati-mi va rog orice informatii cu privire la ea. Multumesc pentru orice raspuns. Link spre comentariu
VIFCOR Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Toate masinile sunt apte sa execute operatiunile pt care au fost construite,fiecare uzand de metode diferite de transfer caldura si control.Conteaza cunostintele tehnologice ale operatorului pentru reusita, masina nu ia decizi in locul lui. Link spre comentariu
Vizitator ASHE Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Salut , eu am lucrat pe statie achii ir 6000 si merge destul de bine insa nu prea poti sa faci reballing la console dar pentru laptopuri merge ok totul tine de cum programezi statia (gasesti pe youtube) si de mana de lucru in rest merge f bine succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum