dalu Postat Iulie 16, 2006 Partajează Postat Iulie 16, 2006 O versiune demo a unui plugin foarte interesant destinat Windows Media Player ce foloseste tehnologia Maxx Bass , poate fi descarcata de la adresa: http://www.maxxplayer.com Mai multe amanunte puteti gasi in revista CHIP~iulie 2006 / pag 72. :supz: :supz: Link spre comentariu
radue Postat Iulie 16, 2006 Partajează Postat Iulie 16, 2006 da...program ce baga armonici in sunet ca sa ti se para ca se audea basul de jos, ala de cativa zeci de haerti cand el este defapt de 100 Hz...nashpa...parerea mea :axe: Link spre comentariu
junior Postat Iulie 16, 2006 Partajează Postat Iulie 16, 2006 Acelasi efect il obtii in winamp cu pluginul dee2wa2 , ba chiar ceva mai mult. Link spre comentariu
one Postat Iulie 16, 2006 Partajează Postat Iulie 16, 2006 Decat sa dau bani pt. programul asta, maxxplayer, mai bine fac ceva electronic, extern. Link spre comentariu
dalu Postat Iulie 17, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2006 Decat sa dau bani pt. programul asta, maxxplayer, mai bine fac ceva electronic, extern. Exista si o varianta hardware. Dupa ce am postat mi-am amintit ca mai demult am mai incercat un soft fain. Se numea DFX , varianta pentru Winamp. Rezultatele erau excelente din punctul meu de vedere in auditie, dar nu stiu daca functiona pe baza aceluiasi principiu pe care functioneaza Maxx Bass. :smt102 :smt017 :smt102 :smt017 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum