gabyh Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Este la noi o firma care toarna piese din aluminiu bronz fonta dar s-ar putea sa nu toarne in cupru. daca nu merge din cupru o sa vad poate ma rezolva din aluminiu. Cam asemanator ar trebui sa iasa http://www.ixbt.com/cpu/coolx/azone/c1000-base3.jpg cele de cupru sau aluminiu, doar cu mici diferente, cel mai probabil voi opta pentru varianta cu mijlocul din material brut nu teava pentru ca ma tem ca nu disipa doar prin racire pasiva in varianta cu mijloc gol. Cel mai problematic e lipsa spatiului, nici pentru drivere nu am mai mult de 6x6cm spatiu de aceea e greu de gasit un driver care sa se incadreze in spatiul respectiv. Am niste trafuri de la niste alimentatoare stabilizate reglabile 3,5- 12v traful in gol scoate 14,6v, dar...ele sunt de 0,5A iar mie imi trebuie 0,8-0,9A in secundar. As putea bobina cu ceva mai gros secundarul, dar nu stiu daca ma ajuta pentru ca primarul nu stie mai mult de 12,5w din ce scrie pe ele. Sectiunea miezului este ~2,47cm2 daca am masurat eu bine cam (1,3cm mijloc x 1,9cm grosimea pachetului) Astfel alimentate cu traf + driver cu fet mai ca s-ar potrivi in spatiul respectiv. Link spre comentariu
Alexutz Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Am recomandat cam des talciocul, recunosc, dar e de multe ori o solutie. Surse de 12V/14A cu 30lei? Surse de laptop pe la 10-20lei bucata? Adaugi 2 tranzistori si ai facut scc. In talcioc e bine sa fii inarmat cu surubelnite, multimetru si eventual surse de alimentare...testezi cam orice. Cu alimentatoarele n-am luat niciodata teapa. Link spre comentariu
gabyh Postat Martie 2, 2014 Autor Partajează Postat Martie 2, 2014 @Alexutz Stiu ca sunt variante dar la mine depind de spatiu altfel era de mult rezolvata alimentarea am si de astea de 15-16v/1-3a dar nu imi incap in lustre am incercat toate variantele posibile dar la cele 2 camere si bucatarie spatiul nu imi permite decat ceva de maxim 5-6cm cam asa am acolo deci singurele variante ar fi hv9910b dar la care inca mai am de "citit printre randuri " ...pe situri rusesti, sau varianta traf/redresare cu scc cu mosfet si bc. Am incercat seara asta cu radiatoare de 775 si a iesit ca in pozele de mai jos: dulia/E27 de la cfl arse ajunge pana la liniile acelea de sus, Ar trebui sa decupez din radiatoare de la 9cm cat au diametru cam la 6-6,5cm si sa le lipesc cu silicon sau adeziv acrilic pentru placi de soclul de cfl, cred ca e cea mai buna varianta ca sa nu ma mai chinui cu turnari in cupru/aluminiu doar ca mai trebuie sa procur vre-o 5 sau 7 tradiatoare din astea Link spre comentariu
gabyh Postat Mai 26, 2014 Autor Partajează Postat Mai 26, 2014 Din lipsa de timp inca nu am reusit sa rezolv iluminatul asta cu leduri... In ce masura as putea folosi niste (Total Green Transformator Spot 220V-12V 60W) pentru alimentare inainte de scc? ce diode ar mai recomandate pe partea de redresare? cel mai probabil trafurile astea electronice cred ca scot cam 5A pe iesire Ma gandeam la asa ceva pentru ca nu ocupa chiar asa mult loc si au o greutate mica fata de trafurile clasice Link spre comentariu
gabyh Postat Iulie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2014 In sfarsit am reusit sa-mi fac rost de cele 10 alimentatoare de genul 3a-152wt15 15v/1A urmeaza sa ma decid ce scc fac dupa ele cu fet sau lmxxx si sa rezolv problema cu lipire leduri pe radiatoare revin cu poze curand Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum