Vizitator iuli84 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 corect,ai mare dreptateinsa pe mine ma intereseaza cartea ca sa pot ajuta mai departe pe cei interesati sa invete din eanu tin neaparat sa fie ca atasament pe forum ci atunci cand este nevoie de ea cel ce o detine sa ajute la randul lui pe ceilaltitocmai de asta ti-am propus sa ne ajuti fara nicio cheltuiala sau eforteu suport toate cheltuielile de tranport si ma voi ingriji personal ca dupa ce voi face copie dupa ea exemplarul tau sa iti fie innapoiat intact este pentru o cauza nu pentru vreo afacere sau interesmultumesc multstima Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 6, 2013 Administratori Partajează Postat Martie 6, 2013 daca cauti bine prin toate anticariatele o gasesti cu siguranta, eu de pe okazii am luat-o. Am sute de carti de mecanica luate de pe okazii Link spre comentariu
gauss Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Inca mai este la vinzare pe site-ul mentionat de dl. Vasile ... sint multe exemplare tiparite , apar periodic si in alte locuri -tirguri de vechituri , anticari , vinzatori de carti la taraba ... pretul e modic pentru continutul ei , valabil la toate cartile tehnice . Problema este ca o scanare si "aranjare" corecta necesita mult timp ... din care cam toti avem deficit . Cu copyright-ul nu e de joaca ... eu m-am ferit sa postez vreodata scan-uri de carti ... chiar si cele din Editura Tehnica , de mult defuncta , sau alte edituri romanesti . Dincolo , unde nu avem noi acces ( Schengen si aiurea ... ) lucrurile sint mult mai drastice . Link spre comentariu
Florin berdila Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Salutare va rog mult trimiteţimi si mie cartea strungarului si manualul strungarului pe adresa :florin berdila [email protected] in format pdf va rog mult Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Si pe una si pe cealalta le poti descarca direct de la sursa, urmand aceasta cale. Invata sa cauti si nu mai posta aiurea. De ce soliciti cartea/manualul strungarului, pe un topic avand ca tema "cartea frezorului". Asta se numeste offtopic. Consulta regulamentul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum