Vizitator petre_mihai84 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Va salut cu tot respectul si sper sa ma intelegeti ca nu prea ma descurc in it. as vrea sa pun si eu o intrebare pt cei mai avansati: pot conecta calculatorul la tv led cu diagonala de 81 prin vga fara nici o problema? placa video este nvdia fx 5200 de 128mb ram, nu il folosesc la jocuri doar vb cu sotia pe skype, navighez pe internet, filme, si sa zic ca mai proiectez cate ceva in autocad. Va multumesc si astept raspunsurile voastre. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Salut, daca televizorul are in spate mufa vga, poti sa il conecta fara nicio problema, insa nu stiu ce sa zic despre calitatea imaginii, succes! Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 da tv-ul are , mufa vga ? , merge, tot o data tre sa stii ce rezolutie suporta tv,ul scrie in cartea tehnica a tv-ului, daca nu ti dai seama zine modelul tv-ului, si ne uitam noi, placa video e buna, Link spre comentariu
Vizitator petre_mihai84 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Samsung UE32D5000 este marca tv-ului si are intrare vga, sunt riscuri sa se prajeasca placa? daca nu o solicit decat la ce am mentionat mai sus? o sa caut sa vad ce rezolutie suporta este full hd tv-ul Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Conecteaza-le linistit prin VGA calitatea imagini va fi egala cu cea afisata pe monitor,Nu prajesti absolut nimic,Daca vrei Full hd te sfatuiesc sa mergi pe HDMI. Link spre comentariu
Vizitator petre_mihai84 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 am inteles si multumesc pt sfat dar placa nu cred ca suporta hdmi, acolo ar trebui sa fie iesirea nu? tot la placa? Link spre comentariu
IsBlacks Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Daca placa video suporta hdmi, pe placa langa mufa vga trebuia sa fie si mufa pt hdmi Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Pe vremea fx5200 nu cred că se inventase HDMI-ul Link spre comentariu
Vizitator petre_mihai84 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Mare dreptate ai ma multumesc cu vga .. daca vreau sa vad calitate imi pun pe stick si il rulez.. Multumesc tuturor pt timpul acordat si raspunsuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum