Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mica sau cauciuc

vicelord

Ce e mai bun pentru izolarea finalilor de radiator  

37 membri au votat

1. 1. Ce e mai bun pentru izolarea finalilor de radiator

• Mica normala
      33
    • mica cauciucata
      7

Postări Recomandate

SalutareAm si eu o nelamurireAm facut un amp cu ipa400 si ca izolator nu stiu ce sa alegca variante am mica aceea care se prezinta sub forma de foite plastice sau ceva asemanatorsau mica aceea facuta din cauciuco sa pun si un pool dar dativa cu parerea si aici

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pid

3

• vicelord

3

• Mircea Bartic

2

• csl1131

2

Top autori în acest subiect

Nu am facut masuratori, dar mi s-a parut mai buna mica normala (evident in combinatie cu vas. siliconica). Parerea mea, nu va luati dupa ea :smt003 .

Link spre comentariu

Nu am facut masuratori, dar mi s-a parut mai buna mica normala (evident in combinatie cu vas. siliconica). Parerea mea, nu va luati dupa ea :smt003 .

confirm :yawinkle:
Link spre comentariu

e "mica" de caudciuc, si aia nu e asa de buna ca aia normala..dar eu am gasit tot asa ceva doar ca nu era din cauciuc..ci un fel de material textil sau ceva.. si ala e mai bun decat mica...

Link spre comentariu

Subscriu. :smt069
Link spre comentariu

cea cu format de tesatura e pe baza de teflon .. si e mai buna ca mica, clasica in aplicatii ce folosesc tranz cu carcasa complet "plasticata",, cel putin asta am testat eu si asa am gasit in diverse aparaturi ... intradevar cea de cauciuc e folosita in fabricarea pe banda rulanta fiind usor de folosit , insa in aparatura audio de ex. in 2 ampuri SONY am gasit: si , si , cel cu cauciuc era productie mai noua si mai de cacao.... :toimonster: si celalalt era un model mai vechi "de linie".. care dupa ce dadeai capacul jos se vedea ca a fost facut klumea...acum.. pt noi orice e bun , depinde de utilizare se poate folosii si banda izolatoare cu vaselina ... daca piesa racita functioneaza sub parametri .

Link spre comentariu

pai e buna pasta siliconica....... da nu du lumea in eroarepasta siliconica nu izoleaza electricde aceea trebuie folosit pe langa pasta si un izolator de mica sau silicon in cazul capsulelor metalicein cazul capsulelor izolate (din plastic fara metal) merge doar vaselina siliconica

Link spre comentariu

pai e buna pasta siliconica....... da nu du lumea in eroarepasta siliconica nu izoleaza electricde aceea trebuie folosit pe langa pasta si un izolator de mica sau silicon in cazul capsulelor metalicein cazul capsulelor izolate (din plastic fara metal) merge doar vaselina siliconica

Link spre comentariu

izolatoarele alea din cauciuc merg bine la tranzistori care disipa putin max 25w ,si au tensiune de colector la 1kv impuls(adica in finalii de baleiaj orizontal)deci nu folositi izolatori din aia la amplificatoare cu putere de peste 50w, ca prajiti finalii garantat intr-un timp record

Link spre comentariu

pai e buna pasta siliconica....... da nu du lumea in eroare

pasta siliconica nu izoleaza electric

pai daca nu ai citit ce o scris

.Cea mai buna Little thongue man shi mai buna , e pasta siliconica ,pusa intre radiatorul eloxat, shi componenta activa folosita

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări