tiovidiu Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Am un telefon LG KP500 pentru care am cumparat un cablu de date. Cand cuplez telefonul la PC imi incarca bateria dar nu il recunoaste. Am descarcat mai multe drivere de pe internet dar degeaba este ca si cand nu as cupla telefonul.Ce as putea face? Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 La telefon, mergi in Setari meniu->Conectivitate, apoi alegi optiunea "stocare in masa".Conecteaza orice altceva, in afara de telefon in portul USB, sa vezi daca ti-l recunoaste, daca da, doar conecteaza telefonul iar in My computer, iti apare un "disk" in care intri prin dublu click, la fel ca in hardul C ori D etc.In caz ca nu-ti recunoaste nimic calculatorul in portul USB, vezi sa fie activat din Bios, vezi in task manager daca-ti apare la USB un semnul intrebarii, semn ca ai nevoie de driverul USB al placii de baza. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 portul USB merge, pot cupla la el imprimanta sau un stick. Deasemeni prin acel port cuplez un Sony Erickson simerge perfect. La LG nu-mi arat nimic, nici macar faptul ca sa cuplat ceva necunoscut. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Posibil este defecta mufa de incarcare . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum