pop_ady44 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 la cititorul de cartela se deformeaza fizic locasul in care sta cartela am reparat zeci cu tabla sa tina cartela stransa si functioneeaza si astazi nu uitati ca nu de multe ori in interiorul decodorului sunt 70-80 grade si plasticul se deformeaza de aceea am spus sa se puna banda izolatoare pe cartela sa se coboare cipul in jos spre contactele de citire ori cel mai cinstit ar fi sa il duci la un service ca sa ti-l repare in 2 minute cu pistolul de aer cald in 5 minute si sa rada gras de tine spor la munca Link spre comentariu
Vizitator giovanni6459 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Nu am avut psibilitate sa intru pe internet pentru a va multumi foarte mult pentru sfaturi si schema, nu m am ocupat nici de decoder tot din lipsa de timp in seara asta l-am deschis si ma-m uitat un pic dar nu am inteles cum trebuie sa masor ce pese trebuesc masurate va cer scuze dar nu sant de mesaerie eu va pot spune cum am masurat . pe placa de alimentare intr-o parte se gasesc niste valori in volti 30.23,12,8,5,3,3 ,am vazut pe un sait tradus in limba spaniola in care arata ca ficare cifra corespunde a o dioda ,eu am masurat aceste diode si mia dat valorile scrise in pragraful de ma-i sus de aici am plecat pe ideia ca ar putea fi un defect pe placa pentru ca nu am gasit nicio valoare esacta toate sunt ma-i mici si varibile ,cu un voltmertu pe curent continu 200v am pus minusul pe carcasa decoderului si cu plusul am masurat fiecare dioda la partea cu semnul(inelul) sper sa ma intelegeti eu va trimit si un foto cu placa de alimentare.va multumesc forte mult pentru ca ma-ti ajutat si pentru rabdarea pe care o aveti . Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 cu riscul sa ma repet ...dvs. umblati degeaba la aparatul de receptie satelit...cred ca aveti cartela expirata si nu mai are posibilitatea de a decoda pragramele digi (de ceva timp si-au schimbat sistemul de decodare deci si cartelele mai vechi au fost schimbate) de aceea v-am intrebat mai sus de cand aveti abonamentul (respectiv cartela)...dar nu am primit nici un raspuns...nu mai retin bine,dar parca acele cartele cu culoarea rosie (pe partea cipului) trebuiau schimbate ... intrebati acest lucru la service-ul digi din bucuresti(la tel.) Link spre comentariu
Vizitator giovanni6459 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 am incercat si cu banda izolanta pusa deasupra cipuli am bagat si-o bocata de carton dar tot nu am optinut nimic ,oricum iti multumesc pentru sfat si orce idee este un ajutor si este bine venita fapt pentru care va multumesc la toti cei care mi-ati dat sfaturi ,sper ca cu ajutorul vosrtu celor care urmariti acest sait sa reusesc sa gasesc defectul......Sa aveti o noapte frumoasa. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 atunci 90%este problema cartela ce sa dezactivat vorba colegului elmar i sa facut dor de romania si acuma trebuie sa o trimiti in tara :cry: Link spre comentariu
filypvas Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Nu il putem trimite la service rcs-rds pentu ca lucrez in Italia intro localitate montana la circa 150km de Torino si di cauza muncii nu putem ajunge la Torino. Am sunat la Bucuresti si nea spus ca abbonametul e platit pe un an de zile si decoderul este defect dar ei spun ca cartela functoneaza. Noi am crezut ca e cartela magnetizata pe ecran la programele platite afiseaza nota9 ca alarma acces refuzat ceva de genu. Este normal sa nu functioneze deoarece cartela este expirata (probabil nu a fost schimbata anul trecut cand a fost termenul limita de schimbare a cartelelor ...ce culoare are cartela ....??? ) Avem reprezentanta la Torino dar se ocupa cu depanarea .inlocuirea cartelei se face in tara ... daca te intereseaza iti dau nr de telef .. da locatia corecta .... Nu mai umbla la alimentare deoarece receptorul este ok atata timp cat prinzi programele fta (la liber )..... Cand sursa este defecta iti apare pe ecran un mesaj 222 sau ..333 Link spre comentariu
elmar Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 a spus aici culoarea cartelei... : culoarea cartelei este albsatr pe o parte iar pe partea microcipuli alb cu rosuam tot incercat sa-i explic dl-lui ca nu e din receiver dar.... Link spre comentariu
filypvas Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Actuala cartela Na 3 albastru /galben (cartela valida )posibil sa fie alb /rosu dar a expirat (aceste tipuri au fost provizoriu ) Trimite receptorul in tara cu tot cu cartela sa il imperecheze cu alta cartela ..cel care merge la DIGI are nevoie si o copie dupa CI(carte de identitate ) a titularului de contract .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum