Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare CD Player logan

strombi

Postări Recomandate

Buna Ziua am un Cd player de logan la care as dorii sa ii pun o intrare auxiliara pe jack,a facut cineva modificarea asta sau stie cum vine intrare,M-am tot saturat sa fac cate 10 melodii pe CD pt ca citeste doar TRACK.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

5

• ggi

4

• Marian

2

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Acele mufe sunt pentru iesirile catre boxe, alimentare, back-up si altele, n-are treaba cu intrare audio, Unele CDplayer-e au optiunea pe placa dar le lipsesc mufele exterioare, ai putea incerca sa-l desfaci si sa verifici placa, ar trebui sa fie usor de identificat, altfel este destul de greu sa improvizezi ceva...

Link spre comentariu

M-am Uitat in interiorul lui dar nu se vede nici o posibilitate de a monta vreo mufa desi in cartea tehnica a lui scrie cum se seteaza pe functia aux din meniu nu are nici o mufa fizica pentru aux.

Link spre comentariu

Pai tocmai ce-am zis mai sus ca ii lipsesc mufele, dar ca e posibil sa aiba obtiunea pe placa, adica traseele rutate pentru asa ceva dar fara mufe... credeam ca s-a inteles ce-am vrut sa zic. Daca nu te descurci sau nu intelegi atunci desfa-l complet si fa poze la placa atat la partea cu trasee cat si la cea cu componente, dar sa fie cat mai clare daca se poate.

Link spre comentariu

La mini-ISO ai trei sectiuni; ultima sectiune, cea dinspre marginea aparatului (dreapta-jos) are pinii RIN, LIN, GND; mi se pare ca sunt chiar randul din marginea exterioara, insa se poate verifica asta. Problema, insa, e ca nu se poate trece playerul pe AUX-IN daca nu are buton pentru asta pe panoul frontal; iar in acest caz mai trebuie facuta o modificare pentru a sesiza faptul ca are cuplata magazie CD-changer, altfel nici o sansa.Dar poti si sa identifici traseele de audio_in ale finalului si sa le folosesti ca atare.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator 66yyhhnn66

Stiu ca e vechi topic-ul,dar am tot cautat si n-am gasit raspuns.Vreau exact acelasi lucru ca si strombi. Aux in pe Radio CD Logan,cel cu fata nedetasabila si care reda doar track-uri.Am citit si ce a postat colegul de mai sus,dar tot nu m-am lamurit daca se poate si cum.Astept raspuns. Multumesc.

Link spre comentariu

Are relevanta modelul... La Update List e ceva mai complex decat la Tuner List, dar cu oarece insistenta merge; in principiu e vorba de "pacalirea" procesorului audio pentru a crede ca are de-a face cu un CD-changer (se activeaza AUX-in pe placa). Poti gasi detalii pe forumul loganistilor, daca nu esti foarte priceput.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări