bamwels Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Am un aparat cumparat din USA si foloseste un alimentator de 12V 500mA. Primarul trafului merge la 110V. Structura interna a alimentatorului este destul de complicata: integrate mai multe componente etc. Ca sa folosesc acelasi alimentator as putea sa pun inainte de primar o rezistenta care sa reduca tensiunea de la 220V la 110V? Ar fi o solutie buna? Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Ca sa folosesc acelasi alimentator as putea sa pun inainte de primar o rezistenta care sa reduca tensiunea de la 220V la 110V?NU!Am un aparat cumparat din USA si foloseste un alimentator de 12V 500mA.Cumpără un alimentator 230V/12V/0.5A Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Ai citit bine ce scrie pe alimentator? Nu cumva accepta intre 90 si 230V ? Dupa cum spui ca are circuite integrate pare a fi in comutatie. Nu-i o solutie inserierea unei rezistente. Si din motive de electrosecuritate dar si din motive de functionare (daca consumul este variabil). Mai bine cumpara un adaptor 220V -110 V. Vezi sa fie cu autotransformator ( nu electronic) de vreo 10W(ar fi suficient). Link spre comentariu
bamwels Postat Februarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2013 Pai cred ca pana la urma voi cumpara un traf 220-12V si il voi stabiliza tensiunea de iesire cu un condensator de vreo 2200uF si sper sa ajunga Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Condensatorul nu stabilizeaza tensiunea.Sfatul cel mai bun l-ai primit deja.Cumpara direct un alimentator de 12V/0,5A. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 "Am un aparat cumparat din USA ... "Despre ce aparat este vorba ? Link spre comentariu
bamwels Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Chiar daca nu cred ca (,) conteaza este un tensiometru electronic. Alimentatorul incarca bateriile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum