Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SINUMERIK 802D

Vizitator danby

Postări Recomandate

Vizitator danby

Salut ! pe toata lumea

Am nevoie de un HELP la configurarea unei masini cu SINUMERIK 802D, si cred ca voi sunteti care ma puteti ajuta. Cei care au facut programul PLC tot trag ca NU SE POATE...mai vreau o parere din partea voastra. Iata despre ce este vorba...

Am o masina cu 4 axe- x,y,z,w- Axele Z si W au un singur motor de actionare. Fiecare axa insa are variatorul ei si traductorul ei de masura. Comutarea pe axe se face prin contactori care alimenteaza sistemul, si masura axei... Intrarea in variatoare se face printr-un cablu panglica cu doua ramificatii de pe encoderul motorului. Pana aici toate bune, sau aproape bune...

- la comutare de pe un variator pe altul, uneori se opreste sistemul dand eroare de profibus..asta cand se comuta des axele.

- daca fac ZERO masina pe axa Z, la comutare se pierde semnul de atingere a puntului de zero din sistemul cnc.

Daca v-ati lovit de astfel de probleme, sau daca aveti solutii tehnice funtionale pentru a rezolva acest neajuns, pentru ca nu pot preda la beficiar utilajul, va rog HELP ME!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări