Vizitator maruneac Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Am o centrala Junkers Euromaxx pe gaze, de 24 Kw, cu o pompa de 80-130w. Centrala functioneaza bine, dar as dori sa-i atasez un APC Smart-UPS SUA 1500i de 1500VA, pentru pana curent.Ups are 2 acumulatori inseriati 12Vx17Ah.Daca scot stecherul din priza, centrala functioneaza pe UPS, pompa lucreaza dar nu mentine flacara decat 6-7 secunde.In acest timp ledul pentru prezenta flacarii este aprins.Apoi se stinge, se mai aprinde flacara de 4-5 ori (fara ca ledul sa mai fie aprins), dupa care intra in avarie.Am urmarit o discutie intre PINTI si GICA 70, dar nu am retinut decat faptul ca din UPS ies 2 faze (cu potential diferit), si nu exista impamantare.Credeti ca ma puteti ajuta? Link spre comentariu
Vizitator robexpert Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 dar daca intrerupeti doar faza si raman nulul si impamantarea cuplate, se mai stinge? Link spre comentariu
Vizitator maruneac Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Cum sa fac acest lucru? Link spre comentariu
Vizitator robexpert Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Daca aveti siguranta monopolara, coborati faza aceia Link spre comentariu
Vizitator maruneac Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Daca decuplez siguranta se intampla acelasi lucru. Link spre comentariu
ALEy Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 U P S USA ! adica 2 x110V 60 Hz? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum