Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Locatii unde se gaseste PAL, MDF etc

Vizitator tda

Postări Recomandate

Vizitator tda

De unde se mai poate cumpara (eventual si taia) MDF in Bucuresti.Am fost la Practiker si Bricostore, nu mai aduc MDF.Inainte am mai cumparat de la ei dar se pare ca cererea este prea mica.Multmesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanev

3

• mosfet

2

• Extasy2525

2

• Alexxx

1

Top autori în acest subiect

eu stau prin aparatori patriei...si aici este un depozit cu chesti de genul asta...pal, pal melaminat, mdf bla bla...si dupa cate stiu eu foaia de 1.5x 2 m eram cam 1 mil si ceva...tio si taie gratis pe meramile dorite....:)

Link spre comentariu

da ma vazut si eu asta cu 30 ron...mam mirat si eu..ca eu am luat ieri pal nemelaminat cu 70ron foaia....inclus pretul la taiere pe dimensiunile dorite :)......daca ar fi si la noi cu 30 ron...ehe...ce viatza

Link spre comentariu
Vizitator Greeskha

la Lujerului, langa Cora, langa benzinaria Mol, e un atelier de mobila. O placa MDF de 18 mm grosime cu dimensiunile de 2076 x 2747 mm = 120 roni iar debitarea 20 roni oricate taieturi

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Mai ... e normal k o coala de PAL 2750x2050 sa coste 130 RON? pai de bani astea imi iau o boxa gata, si stiu k e facuta de 1 care se pricepe.

Pai din coala aia iti ies mai multe boxe, nu doar una ;) , eu din coala aceea am facut 1 subwoofer 50x55x60 cm, 2 boxute cam de 35 inaltime si mi-a ramas pt inca o pereche de boxe ...
Link spre comentariu

Gasesc undeva PAL la mp si nu doar la foaie? As vrea sa fie PAL melaminat (vreau anumite culori, nu PAL brut). Nu am nevoie de atat de mult si peste tot pe unde am intrebat, vand doar foaie de peste 2mp; am mai gasit niste resturi, dar prea mici, culori aiurea, alte grosimi decat ce vreau eu....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări